Collistar Twist Ultra-Shine Gloss review

door Daphne - verdraaid mooi
collistar twist ultra-shine gloss review-2

De lente is eindelijk weer begonnen en daarom bracht Collistar een prachtige, nieuwe make-up collectie uit voor de lente en zomer 2020. Ik heb de volledige collectie ontvangen, die ons in kwestie van minuten totale make-up looks kunnen laten creëren. Alle make-up items ga ik in diverse reviews aan je laten zien. Ik bijt vandaag het spits af met drie prachtige tinten lipglosses en daarom lees je hier de Collistar Twist Ultra-Shine Gloss review.

collistar twist ultra-shine gloss review

Je kunt deze lipgloss al kennen, want het is Collistar’s best verkopende lipgloss. Voor de lente en zomer heeft het merk drie prachtige, nieuwe tinten uitgebracht: 211 Toffee, 212 Marshmallow en 213 Peach. Qua looks is het een combinatie van een lipstick en een lippotlood, maar het heeft een glossy touch van een lipgloss.

collistar twist ultra-shine gloss review-3

De gouden onderkant is draaibaar, waardoor er nog veel meer product tevoorschijn komt dan dat je al ziet! Bij dit soort flacons is het altijd maar de vraag hoeveel dan precies en daarom heb ik de huls helemaal open gedraaid. Veel hè?!

collistar twist ultra-shine gloss swatch review

Swatches van links naar rechts: 211 Toffee, 212 marshmallow en 213 Peach. Je ziet de glans al duidelijk op de swatches terug. Het is geen volledige dekking, net zoals de meeste lipglosses, maar wel een egale dekking en daar gaat het om! Ik zal je ook alle tinten laten zien op mijn lippen, zodat je een nog duidelijker beeld krijgt van de kleuren.

211 Toffee swatch

collistar twist ultra-shine gloss 211 Toffee review-swatch 1

Toffee is een bruinkleurige, nude tint. Het valt bijna niet op dat je een kleurtje draagt op je lippen, maar haalt wel heel de look op. Ik had niet verwacht dat deze kleur zoveel voor me zou doen eerlijk gezegd.

collistar twist ultra-shine gloss 211 Toffee review-swatch

212 Marshmallow swatch

collistar twist ultra-shine gloss 212 marsmallow review swatch-1

Marshmallow is een zachtroze tint, die eigenlijk ook overal bij past. Ik draag heel graag roze op mijn lippen. Ook deze kleur is niet opvallend, maar maakt de look wel heel zacht en lief. Dat laatste klinkt misschien een beetje raar, maar ik hoop dat je me snapt. 😉

collistar twist ultra-shine gloss 212 marsmallow review swatch

213 Peach swatch

collistar twist ultra-shine gloss 213 peach review swatch-1

Peach is, zoals de naam al zegt, een perzik kleur. Het is een tint die ik zelf niet snel niet had gekozen, maar doordat het geen felle peach tint is, vind ik hem toch erg mooi. Echt felle peach tinten laten vaak mijn tanden optisch geel lijken, maar dat heb ik bij deze variant gelukkig niet.

collistar twist ultra-shine gloss 213 peach review swatch

Review Collistar Twist Ultra-Shine Gloss

Volgens Collistar boost deze lipgloss de lippen met volume en hydratatie, dankzij de pro-collageen en hyaluronzuur. Het zou de lippen ophelderen met een subtiele kleurglans en de comfortabele textuur houdt het zacht. Door de vorm kan het merk een snel en nauwkeurig resultaat garanderen. Daarnaast is de gloss dermatologisch getest op de gevoeligheid voor de lippen.

collistar twist ultra-shine gloss review-1

Het heeft de vorm van een lipstick, maar de glans van een gloss. Door deze vorm en textuur krijg je het beste van both worlds. Door de vorm kun je de gloss namelijk snel en nauwkeurig aanbrengen (ook zonder spiegel!). De textuur is boterzacht, heeft een zachte kleurintensiteit en een mooie glans. Daarnaast plakt de gloss ook niet, net zoals een lipstick. Door het gehydrateerde en verzorgende gevoel en de zachte textuur doet het me enorm denken aan een lipbalm. Je moet dan ook niet denken dat de gloss uren blijft zitten, maar daar is de textuur en zijn de beloftes ook niet naar. Ik vind het fijne, creamy glosses voor een no-make-up-day of juist wanneer ik een heftigere ooglook heb en mijn lippen niet teveel op mogen vallen. Wat ik van de tinten zelf vind, heb ik natuurlijk al per tint aangegeven, maar samengevat met mijn mening over de vorm en textuur, ben ik blij met alle glosses!

De Collistar Twist Ultra-Shine Gloss kost € 18,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Douglas.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

6 reacties

Nicky 20 maart 2020 - 10:04

Ik vind hun glans prachtig. Ze staan alle drie ook mooi bij je. Ik zou wel willen weten hoe 211 Toffee op mijn donkere huidtint staat.

Reply
Bernadette 20 maart 2020 - 20:51

Heel erg mooi! Staan je alledrie erg mooi!

Reply
Deb 21 maart 2020 - 20:06

Wat een mooie kleurtjes, ze staan je alledrie goed. Voor mezelf vind ik marshmallow het mooiste.

Reply
bychristiana 22 maart 2020 - 09:22

Ik dacht dat Marshmallow mijn favoriet zou zijn, maar als ik nu de complete look zie, ga ik absoluut voor Peach;-)

Reply
whitley Heijmans 22 maart 2020 - 17:26

Marshmallow is echt een prachtige kleur bij jou! Ik ben wel een klein beetje fan van de make-up van Collistar. Zeker omdat de lipsticks vaak niet zo droog uitvallen 🙂

Reply
Bianca 23 maart 2020 - 09:29

Alledrie vind ik ze super mooi, mijn eigen favoriet is Toffee die draag ik momenteel bijna elke dag 🙂

Reply

Plaats een reactie