Collistar Mascara Infinito waterproof review

door Daphne - verdraaid mooi
collistar infinito mascara waterproof review-1

Na de fijne formule van de Volume Unico mascara getest te hebben, waag ik mij vandaag aan de waterproof variant van Collistars iconische Infinito mascara. Daarom lees je hier de Collistar Mascara Infinito waterproof review met voor en na foto’s van mijn wimpers.

collistar infinito mascara waterproof review

De mascara zit in het herkenbare glanzend kartonnen, witte doosje met gouden details verpakt, waar alle make-up items van Collistar in zitten. De huls zelf straalt weer absolute luxe uit en zo voelt het ook, echt prachtig! De huls is goudkleurig en heeft aan de voorkant een ranke, zwarte streep.

collistar infinito mascara waterproof review-2

Het zachte elastomeren borsteltje van de mascara heeft twee kanten. De mascara breng je aan met de korte, voorgevormde borstelhaartjes vanaf de wimperrand tot in de puntjes. Dit verdikt volgens Collistar zelfs de fijnste wimperhaartjes en zorgt voor volume en krul. Als laatst ga je met de andere kant van het borsteltje met de lange haartjes (het kammetje) door de wimpers in waaiervorm te definiëren en separeren.

collistar infinito mascara waterproof review-3

Bij het dichtdraaien van de mascara voel je een soort klik, wanneer je het volledig dichtdraait. Zo weet je zeker dat de huls volledig dicht zit en de mascara dus niet uit kan drogen.

Never leave the house naked.

Look & review Collistar Mascara Infinito waterproof

Buitenom de beloftes met het borsteltje die ik hierboven al uitlegde, maakt het merk nog wat meer beloftes. Slechts een enkele laag houdt volgens Collistar tot wel een gehele, alledaagse drukke dag. Daarnaast droogt de mascara niet uit en blijft het gefixeerd. Zelfs in de regen, in een tropische omgeving of bij transpiratie. Daarom kun je gedurende de dag gemakkelijk nog een laagje extra aanbrengen.

Hieronder vind je 2 foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara, zodat je goed kunt zien wat de mascara voor mijn wimpers doet. De blauwe eyeliner die je ziet, is de Collistar For Your Eyes Only eye shadow stick.

collistar infinito mascara waterproof review-look-2 collistar infinito mascara waterproof review-look-3

Ik moet eerlijk zeggen dat ik normaal gezien met een grote boog om waterproof mascara’s loop. Ik heb er vroeger wel gebruikt, maar die maakten mijn wimpers vooral heel hard met alle gevolgen van dien. Dat Collistar mij met haar beloftes zo ver krijgt om toch weer een waterproof mascara te gebruiken, zegt wel veel. 😉

Het punt waar ik het meest bang voor was, namelijk harde wimpers, is met deze mascara totaal onnodig. Ze blijven namelijk gewoon soepel en prettig aanvoelen. Daarnaast is het dubbele borsteltje heel bijzonder, maar vooral erg handig. De foto’s laten het natuurlijk al zien, maar volume én lengte is zeker gelukt! Ook het opbouwen van de mascara werkt goed, zowel direct als na een paar uur. Het blijft goed zitten en vlekt niet, maar is met een reiniger op oliebasis goed te verwijderen zonder dat je je wimpers verliest. Of de mascara ook houdt in de stromende regen, heb ik niet voor je getest. Sorry not sorry… 😉

collistar infinito mascara waterproof review-look-4

De Collistar Mascara Infinito waterproof kost € 24,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Douglas. Ga je zelf toch liever voor de een niet waterproof mascara, dan kun je voor de normale Infinito variant gaan.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

7 reacties

bychristiana 29 april 2020 - 09:17

Ik gebruik zelf ook nooit waterproof mascara’s, maar deze klinkt wel interessant. Ik heb van Collistar wel gewone mascara’s geprobeerd en daar was ik heel tevreden over!

Reply
Natascha - Beautyopinie 29 april 2020 - 10:36

Ik gebruik ook nooit waterproof mascara’s maar vind ‘m net zoals Christiana veel belovend!

Reply
Mariska 29 april 2020 - 14:22

Deze mascara vind ik inderdaad ook heel erg fijn 🙂

Reply
Tessa 29 april 2020 - 17:19

dat klinkt goed, deze mascara geeft ook een erg mooi effect

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 29 april 2020 - 22:20

Wauw wat een mooi en gaaf product! Deze zou ik oprecht wel eens willen proberen. Normaal ben ik ook niet zo’n fan van mascara’s die waterproof zijn.

Dank voor de review!

Liefs
X

Reply
Rachel Kromdijk 30 april 2020 - 10:45

Ik heb nog nooit iets van dit merk gebruikt of gehad, maar hij ziet er wel goed uit!

Reply
Riek Muijen 3 mei 2020 - 23:50

Heb er helaas geen geduld voor misschien nu wel in deze tijd. Ziet er goed uit.

Reply

Plaats een reactie