Collistar Lip Gloss Volume review

door Daphne - verdraaid mooi
collistar lip gloss volume review

Heel wat maanden geleden maakte ik al een zomerse look met producten van Collistar. Daar liet ik onder meer de Lip Gloss Volume aan je zien. Alleen van een losse review is het nooit gekomen. Tot nu! Ik ontving namelijk nog een andere mooie tint uit deze lijn en ze verdienen echt wel een mooi plekje op mijn blog. Daarom lees je hier de Collistar Lip Gloss Volume review met swatches van de tinten 160 Dusty Rose en 190 Red Passion.

collistar lip gloss volume ingredienten review

Deze lipgloss geeft onmiddellijk volume aan de lippen, hydrateert ze en laat ze er langdurig glad en voller uitzien. Daarbij plakt het niet en geeft het een glanzende finish, waarbij je zelf kunt kiezen tussen een transparant of een dekkend effect. Het ligt er maar net aan hoe dik je het aanbrengt. En nee… Je hoeft geen mega dikke laag aan te brengen voor dat dekkende effect.

Dat plumping effect komt door het natuurlijk, Italiaans en duurzaam bestanddeel dat afkomstig is van een vetextract uit fenegriekscheuten. Daarnaast is het rijk aan vitamine E, een krachtig antioxidant. 

collistar lip gloss volume applicator sponsje review

Zo gebruik je het | swatches

Je kunt de lipgloss op verschillende manieren gebruiken. Puur op droge en schone lippen voor een spiegeleffect, op matte lipstick voor een 3D-effect of met een lippotlood voor een langhoudend effect. Ik laat de tint je zonder ander product zien, zodat je weet wat je kunt verwachten wanneer je alleen de gloss gebruikt. 

collistar lip gloss volume swatch 160 190 review

De Lip Gloss Volume is verkrijgbaar in twaalf tinten en ik laat je hier 160 Dusty Rose (rechts) en 190 Red Passion (links) zien. Op de swatch-foto kun je direct de intense glans én dekking zien. Prachtig!

Review Collistar Lip Gloss Volume

collistar lip gloss volume swatch 160 dusty rose review

swatch 160 dusty rose

De lipgloss voelt enorm prettig aan op de lippen. Niet alleen door dat plumping ingrediënt, maar vooral door die glans krijg je inderdaad dat plumping effect. Toch blijft het er natuurlijk uitzien. Verder voelt de gloss heel fijn aan op de lippen en plakt het niet. 160 Dusty Rose vind ik een mooie tint bij een subtiele look, maar als ik wil knallen, dan ga ik natuurlijk voor 190 Red Passion! Als ik die laatste tint nog wat langer op mijn lippen wil houden, dan combineer ik het graag met de Collistar Unico Lipstick in de tint 13 Carmine.

collistar lip gloss volume swatch 190 red passion review

swatch 190 red passion

Je shopt de Collistar Lip Gloss Volume onder meer op collistar.com of douglas.nl voor € 19,50. Het is dermatologisch getest en getest op verdraagzaamheid op de lippen.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 29 maart 2022 - 10:41

Oh wauw, red passion is echt beeldig! Met de verhuizing heb ik natuurlijk enorm veel spullen uitgezocht en toen kwam ik weer een Unico lipstickje van Collistar tegen en die heb ik helemaal herontdekt. Die draag ik nu weer heel vaak en is binnenkort zelfs aan vervanging toe omdat hij gewoon bijna op is.

Reply
Jolanda 29 maart 2022 - 11:16

Wauw wat een pigment zeg! Dat zie je niet zo vaak bij lip glosses

Reply

Plaats een reactie