Collistar For Your Eyes Only eye shadow stick review

door Daphne - verdraaid mooi
collistar for your eyes only eye shadow stick review-4

Weinig tijd of zin voor je ooglook, maar wil je toch net wat extra’s? Dan is een eye shadow stick vaak een goede optie. Of de nieuwe oogschaduwpotloden van Collistar uit de Milano By Day lente- en zomercollectie ook fijn zijn, ga ik testen! Daarom lees je hier de Collistar For Your Eyes Only eye shadow stick review in de tinten 7 Jade, 8 Sky Blue en 9 Navy.

collistar for your eyes only eye shadow stick review

De oogschaduwpotloden zitten in het herkenbare glanzend kartonnen witte doosje met gouden details verpakt, waar alle make-up items van Collistar in zitten. De buitenkant van het potlood laat zien welke kleur je vast hebt. Heb je dus meerdere tinten in je stash, dan kun je ze makkelijk uit elkaar houden zonder ze open te maken.

De potloden sluit je met een stevige kliksluiting. Je hoeft niet bang te zijn dat je de dop snel verliest in je toilettas. Achter de gouden onderkant zit nog een verrassing, namelijk een ingebouwde slijper. Zo kun je altijd, waar dan ook je potlood slijpen.

collistar for your eyes only eye shadow stick review-2

Om je te laten zien hoeveel product je daadwerkelijk krijgt, heb ik 7 Jade helemaal uitgedraaid. Zoals je ziet, krijg je genoeg product voor je geld.

collistar for your eyes only eye shadow stick swatch review

Hierboven zie je de swatches van alle tinten. Van links naar rechts: 7 Jade, 8 Sky Blue en 9 Navy. Alle tinten voelen zacht aan en hebben een diep pigment. Dit is namelijk een enkele swatch! De lichtblauwe tint is erg glanzend en bevat een zilverblauwe shimmer. Groen is alweer wat minder glanzend en blauw is qua glans het meest subtiel.

Look & review Collistar For Your Eyes Only eye shadow stick

Volgens Collistar maakt de toegevoegde jojoba-olie het potlood zijdezacht en geeft het een intense, goed te blenden kleur af in slechts een enkele beweging. Je zou een stralend en streeploos resultaat kunnen creëren dat tot 11 uur lang houdt. Met de punt zou je zowel dunne als dikke lijnen kunnen zetten. Wil je de kleur blenden, teken dan eerst wat verticale strepen op het ooglid en blendt het met je vingers. De potloden zijn waterproof.

Op de foto hieronder heb ik de kleur 9 Navy aangebracht als eyeliner boven de wimperlijn en maakte de look af met een wing.

collistar for your eyes only eye shadow stick navy 9 swatch review

Op de foto hieronder bracht ik de kleur 7 Jade aan boven de wimperlijn op het bovenste ooglid en onder de wimperlijn op het onderste ooglid. In beide binnenste ooghoeken bracht ik 8 Sky Blue aan.

collistar for your eyes only eye shadow stick giada 7 swatch review

Je kunt met het potlood zeker dunne lijnen zetten, maar niet zo’n strakke streep dan dat je hierboven ziet. Ik heb de lijn geperfectioneerd met concealer om de lijn extra strak te maken, precies waar ik van houd.

collistar for your eyes only eye shadow stick review-3

In de winter wijk ik eigenlijk nooit af van mijn zwarte eyeliner, maar in de lente en zomer vind ik het juist leuk om eens af te wisselen met kleuren. Ook bij het dragen van een normale ooglook, zoals bij look 1. Het maakt je look net wat zachter en kleurrijker voor een verfrissend resultaat. Wil je de kleuren blenden, dan kun je dat inderdaad het beste doen met je vingers, zoals Collistar zelf al als tip geeft. Met een penseel werkt het namelijk wat stroever. Door het intense pigment, dat bij de lichtste aanraking al tot stand komt, kun je snel en streeploos werken. Wil je een wat bredere streep, zet je potlood dan wat schever, dan wanneer je een smallere streep wilt. De ingebouwde puntenslijper is ideaal voor onderweg en werkt ook goed. De kleuren zijn zowel goed los van elkaar te gebruiken als gecombineerd met elkaar.

collistar for your eyes only eye shadow stick navy 9 swatch review-1

De Collistar For Your Eyes Only eye shadow stick kost € 19,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Douglas. Het is ook geschikt voor gevoelige ogen of dragers van contactlenzen.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

6 reacties

bychristiana 14 april 2020 - 07:23

JA! Dit vind ik echt waanzinnig mooi staan. De kleur navy is mijn favoriet.

Reply
Robin 14 april 2020 - 12:29

Ik heb ze ook en ze zijn zo mooi! Perfect voor de zomer.
x

Reply
Rachel Kromdijk 14 april 2020 - 12:52

wauw wat een prachtige close ups zeg, ziet er super mooi uit!

Reply
Tessa 14 april 2020 - 17:03

Wat een prachtige tinten, vooral de jade is prachtig

Reply
Babs 15 april 2020 - 10:46

Prachtige kleuren! Blauw vind ik vooral heel mooi en jade het meest bijzonder. En handig dat er ook een puntenslijper bij zit. Vaak zijn dat speciale soorten voor dit soort potloden, dus helemaal goed!

Reply
Deb 17 april 2020 - 07:38

Jouw ooglooks zijn geweldig! Heel erg mooi weer. Ik vind de groene en blauwe kleur het mooiste. Deze kleuren oogpotlood draag ik zelf ook vaak. Zo’n oogschaduw stick vind ik voor mezelf net iets te dik waardoor ik toch liever gewone oogpotloden gebruik. Ik heb niet zulke grote oogleden, dus dat ziet er bij mij al een beetje uit als oogschaduw en werkt een oogpotlood dat iets dunner is toch iets beter bij mij.

Reply

Plaats een reactie