Collistar Face Magic Gelée self-tanning review

door Daphne - verdraaid mooi
collistar face magic gelee self-tanning review

Ik bescherm mijn gezichtshuid zo goed tegen de zon, dat er geen zonnestraaltje de kans krijgt om mijn huid te bruinen. Om die bij te kleuren en een beetje gelijk te trekken met de rest van mijn lichaam, ga ik een speciale zelfbruiner voor mijn gezichtshuid testen. Daarom lees je hier de Collistar Face Magic Gelée self-tanning review.

collistar face magic gelee self-tanning review-2

De formule bevat DHA Rapid. Dit is een actief zelfbruiner bestanddeel dat niet vlekt en het bruiningsproces versnelt, zodat de huid sneller een natuurlijke en stralende tint krijgt. Daarnaast is de formule hydraterend door de combinatie van hyaluronzuur en een speciaal suiker dat water vasthoudt in het huidweefsel, zodat het niet verdampt.

collistar face magic gelee self-tanning review-1

Volgens Collistar is de zelfbruiner aangenaam, zijdezacht en eenvoudig aan te brengen en heeft het een lichte, smeltzachte geltextuur. Het wordt het meteen door de huid opgenomen en laat het de huid zacht en gehydrateerd aanvoelen. Daarbij geeft het de huid meteen na het aanbrengen, als bij toverslag zoals Collistar het noemt, een zongebruinde teint die er stralend en egaal uitziet.

collistar face magic gelee self-tanning review-3

Door de tube met dunne opening, kun je het product goed doseren. De tube zit verpakt in een kartonnen doosje, waarop je alle informatie en de bestanddelen kunt vinden.

Review Collistar Face Magic Gelée self-tanning

Aangezien je het effect direct na het aanbrengen zou moeten zien, heb ik een voor- en nafoto kunnen maken met dezelfde verlichting. Op de foto links zie je mijn huid zonder self-tanning product en op de foto rechts heb ik het product net aangebracht.

collistar face magic gelee self-tanning review look

Ik ben echt blij dat ik zo makkelijk en snel een bruine teint heb kunnen creëren, zonder vlekken! De textuur is zacht en goed te verdelen over de huid. Ik heb geen strepen en het effect is direct zichtbaar. Dat het effect direct zichtbaar is, wil niet zeggen dat ik na een aantal uur niet nog bruiner geworden ben! Het eerste, redelijk subtiele, resultaat is dus niet het uiteindelijke effect.

Op de foto hieronder heb ik de look afgemaakt met de Collistar Silk Effect Maxi Blusher, waarbij ik tint 3 en 8 gemengd heb. Ik heb dus verder geen foundation, bronzer of highlighter aangebracht.

collistar face magic gelee self-tanning review look-1

Ik vind het fantastisch dat het je huid direct na het aanbrengen een stralende, egale en zongebruinde tint geeft. Je hoeft dus niet op dat bruine kleurtje te wachten, want je hebt direct resultaat. Perfecte zelfbruiner dus wanneer je toch ineens besluit een avondje uit te gaan en je wel wat kleur kunt gebruiken. Daarnaast word je gedurende de avond nog een beetje bruiner, zonder dat je er iets voor hoeft te doen!

De Collistar Face Magic Gelée self-tanning kost € 26,95 – 30 ml en is verkrijgbaar op collistar.com en bij diverse parfumerieën, zoals douglas.nl. Het is geschikt voor alle huidtypes.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

3 reacties

bychristiana 11 juni 2020 - 11:35

Ik vind het resultaat erg mooi inderdaad! Ik merk dat ik niet meer zo goed tegen zon kan, dus echt uitgebreid zonnen die ik sowieso nooit meer. Ik heb dan ook het hele jaar door hetzelfde tintje, of eigenlijk geen tintje dus;-)

Reply
Tessa 11 juni 2020 - 18:08

Dat klinkt erg goed! Mooi subtiel effect

Reply
Trudy 6 maart 2023 - 12:43

Ik wil zeggen dat het een fantastisch product is , maar nu is het niet meer te verkrijgen.
Ik heb vitiligo en ik kan eigenlijk niet zonder, ik heb de drops maar dat is niet fijn.
Ik had eerst altijd van Clarins maar dat ging ook uit de verkoop, en nu is dit niet meer te verkrijgen.
Wordt er een beetje moedeloos van om eerlijk te zijn.
Mocht iemand wel weten waar het nog te verkrijgen is zou ik dit graag horen.
M.v.g

Reply

Plaats een reactie