CND VINYLUX Upcycle Chic swatches

door Daphne - verdraaid mooi
CND VINYLUX Upcycle Chic collection swatches

Nou hebben we tijdens de zomer helaas al mogen proeven van het gure herfstweer, maar nu komt het najaarsseizoen er ook echt aan mét een nieuwe, passende najaarscollectie van CND. Hierin vind je een combinatie van rijke, warme aardetinten en kalmerende, koele pasteltinten, waardoor een harmonieuze mix van kleuren ontstaat die een gevoel van natuurlijke schoonheid oproept. Ben je benieuwd naar de zes nieuwe tinten? Scroll dan snel verder voor de CND VINYLUX Upcycle Chic swatches.

De CND VINYLUX formule is niet alleen sneldrogend en langhoudend, maar breng je ook nog eens erg gemakkelijk aan dankzij het brede kwastje met afgerond uiteinde. Zo kun je snel en egaal lakken.

CND VINYLUX review Upcycle Chic collection swatches

“Omarm dit najaar de ware schoonheid van imperfectie met rafelige randen, gespikkelde texturen en ruige lijnen.

Eerder reviewde ik de VINYLUX lijn al van CND, waarin ik je ook vertelde over hoe je alles uit je manicure kunt halen en over de formule van de lijn. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar de verschillen tussen de twee CND top coats? Lees dan dit artikel.

CND VINYLUX Upcycle Chic collection swatches

Hieronder vind je de swatches van alle zes de tinten uit de Upcycle Chic collection. De collectie is geïnspireerd door upcycled fashion en moderne runway trends.

449 Teal Textile

CND VINYLUX 449 teal textile swatch Upcycle Chic collection review

De CND VINYLUX 449 Teal Textile is een leisteen-blauwe tint met een lichtgroene glans, dat het een hele chique en speciale tint maakt.

450 Rags to Stitches

CND VINYLUX 450 rags to stitches swatch Upcycle Chic collection review

De CND VINYLUX 450 Rags to Stitches is een licht olijfgroene tint met een subtiele shimmer. In de eerdere CND collectie van dit jaar zagen we al diverse heldere tinten groen, maar deze tint is duidelijk geïnspireerd door de kleur van de natuur. Perfect voor de grauwe herfstdagen. Kijk de kleur eens stralen in het zonlicht!

CND VINYLUX 450 rags to stitches swatch kwast Upcycle Chic collection swatches

451 What’s Old is Blue Again

CND VINYLUX 451 what's old is blue again swatch Upcycle Chic collection review

De CND VINYLUX 451 What’s Old is Blue Again is een azuurblauwe tint die perfect past bij de blauwe modetrends van dit moment. Het is een heldere tint die ik zelf dankzij de huidige trends ook helemaal heb herontdekt! 

452 Silky Sienna

CND VINYLUX 452 silky sienna Upcycle Chic collection review

De CND VINYLUX 452 Silky Sienna is een pompoenoranje tint die je zowel in de natuur als in de herfstaccessoires thuis tegen zult komen. En nu ook op je nagels! 

453 Needles & Red

CND VINYLUX 453 needles & red swatch Upcycle Chic collection review

De CND VINYLUX 453 Needles & Red is een vampierrode tint met zwarte stippel-accenten. Zo wordt een intens chique kleur net wat specialer en speelser. Mijn favoriet!

454 Leather Goods

CND VINYLUX 454 leather goods swatch Upcycle Chic collection review

De CND VINYLUX 454 Leather Goods is een diepbruine espresso tint, die ook enorm past bij de huidige modetrends. Het staat classy en is net wat minder hard en opvallend dan een chique rode of intens zwarte tint. In mijn kledingkast komt deze tint de laatste tijd steeds meer voor en nu dus ook op mijn nagels.

De herfst is nou niet bepaald mijn favoriete seizoen, maar CND verzacht het wel dankzij deze combinatie van warme aardetinten en koele pasteltinten. Needles & Red en Leather Goods zijn mijn twee ultieme favorieten. Al dagen de pasteltinten me wel uit om uit mijn comfortzone te stappen.

CND VINYLUX Upcycle Chic collection swatches review

De CND VINYLUX Upcycle Chic collectie shop je voor € 14,95 | 15 ml. Je kunt bij veel salons terecht voor behandelingen met producten van CND, waar je de producten ook kunt aanschaffen. Online shop je de producten op vinylux.nl. Bekijk ook de andere CND VINYLUX swatches.

CND VINYLUX is cruelty free en vrij van de 7 schadelijkste chemische stoffen die vaak in nagellak worden gebruikt, namelijk Toluene, Formaldehyde, Camphor, Formaldehyde Reis, DBP, Xylene en Methylethylketone.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 28 september 2023 - 17:13

Leather goods vind ik prachtig, ik wil zo’n tint gaan gebruiken voor mijn teennagels, eens een keer wat anders dan het eeuwige rood;-)

Reply

Plaats een reactie