CND VINYLUX Shade Sense swatches

door Daphne - verdraaid mooi
CND VINYLUX shade sense collection swatch review

De CND lentecollectie is uit, waarin je dé perfecte pasteltinten vindt voor dit seizoen. Hierin vind je zes tinten met zowel creamy als speciale finishes die extra chique en speciaal worden wanneer de zonnestalen je nagels raken. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de CND VINYLUX Shade Sense swatches.

De CND VINYLUX formule is niet alleen sneldrogend en langhoudend, maar breng je ook nog eens erg gemakkelijk aan dankzij het brede kwastje met afgerond uiteinde. Zo kun je snel en egaal lakken.

CND VINYLUX shade sense penseel kwastje swatch review

Eerder reviewde ik de VINYLUX lijn al van CND, waarin ik je ook vertelde over hoe je alles uit je manicure kunt halen en over de formule van de lijn. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar de verschillen tussen de twee CND top coats? Lees dan dit artikel.

CND VINYLUX Shade Sense collection swatches

Hieronder vind je de swatches van alle zes de tinten uit de Shade Sense collectie. Van de kleuren met de speciale finishes heb ik het kwastje gefotografeerd in direct zonlicht.

437 Climb to the Top-Az

CND VINYLUX 437 Climb to the Top-Az swatch shade sense review

De CND VINYLUX 437 Climb to the Top-Az is een hemelse blauwe tint met een creamy finish. Het is een vrij koele tint en past hierdoor perfect bij die heldere, maar frisse lentedagen.

438 Quartz Correct

CND VINYLUX 438 Quartz Correct swatch shade sense review

De CND VINYLUX 438 Quartz Correct is een zachtroze kleur en lijkt qua tint, zoals de naam al zegt, precies op de tint van een rozenquartz. Helder, maar subtiel en met een creamy finish.

439 Keep An Opal Mind

CND VINYLUX 439 Keep An Opal Mind swatch shade sense review

De CND VINYLUX 439 Keep An Opal Mind is een iriserende pareltint met een prachtige finish en een lichte dekking. Het is prachtig om hier één laagje van aan te brengen, maar een volledige dekking is met drie à vier laagjes ook mogelijk.

CND VINYLUX 439 Keep An Opal Mind swatch shade sense

440 Seeing Citrine

CND VINYLUX 440 Seeing Citrine swatch shade sense review

De CND VINYLUX 440 Seeing Citrine is een prachtige, warme en zachtgele kleur met een subtiele glitter. Als daar zonnestralen op vallen, geeft het zo’n mooi, chique effect!

CND VINYLUX 440 Seeing Citrine swatch shade sense

441 Mint & Meditation 

CND VINYLUX 441 Mint & Meditation swatch shade sense review

De CND VINYLUX 441 Mint & Meditation is een glinsterende pastelmint kleur met ook zo’n subtiele shimmer; net als Seeing Citrine. Dit schreeuwt echt lente. Zeker omdat de natuur eindelijk weer groen kleurt.

CND VINYLUX 441 Mint & Meditation swatch shade sense

442 Live Love Lavender

CND VINYLUX 442 Live Love Lavender swatch shade sense review

De CND VINYLUX 442 Live Love Lavender is een hele speciale lila lavendel tint met een gouden parelmoer. Het kleurt bij iedere lichtinval net wat anders en blijft je verrassen.

CND VINYLUX 442 Live Love Lavender swatch shade sense

Behalve de gehele collectie, ontving ik ook nog een heerlijk ruikende geurkaars met een fantastisch design waar je alle tinten in terug ziet komen. Ik houd ervan als een merk net dat stapje extra zet!🤩

CND VINYLUX shade sense collectie swatch review

Na de diepe, donkere tinten die perfect passen bij de winter komt CND nu met een fantastische collectie met lieflijke pasteltinten. Denk je dan aan neutrale, subtiele kleurtjes die eigenlijk net echt opvallen? Nou, dan ken je CND nog niet! Die zorgen met hun speciale finishes alsnog voor een knallende collectie! Welke tint is jouw favoriet?

De CND VINYLUX Shade Sense collectie shop je voor € 14,95 | 15 ml. Je kunt bij veel salons terecht voor behandelingen met producten van CND, waar je de producten ook kunt aanschaffen. Online shop je de producten op vinylux.nl. Bekijk ook de andere CND VINYLUX swatches.

CND VINYLUX is cruelty free en vrij van de 7 schadelijkste chemische stoffen die vaak in nagellak worden gebruikt, namelijk Toluene, Formaldehyde, Camphor, Formaldehyde Reis, DBP, Xylene en Methylethylketone.

CND VINYLUX shade sense collection review swatch

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie