CND VINYLUX Magical Botany swatches

door Daphne - verdraaid mooi
CND VINYLUX Magical Botany swatches

Dankzij het unboxen van de talloze adventskalenders zit ik al vanaf begin september in de kerstsferen, maar dankzij de nieuwe CND wintercollectie zijn mijn nagels dat vanaf nu ook! Magical Botany zit vol met donkere, diepe tinten met mysterieuze en sprankelende finishes die bijna magisch te noemen zijn. Geen klassieke, winterse tinten dus, maar out-of-the-box kleuren die jouw nagels deze winter betoveren. Ben je benieuwd naar de zes nieuwe tinten? Scroll dan snel verder voor de CND VINYLUX Magical Botany swatches.

De CND VINYLUX formule is niet alleen sneldrogend en langhoudend, maar breng je ook nog eens erg gemakkelijk aan dankzij het brede kwastje met afgerond uiteinde. Zo kun je snel en egaal lakken.

CND VINYLUX Poison Plum swatch brush Magical Botany collection

Eerder reviewde ik de VINYLUX lijn al van CND, waarin ik je ook vertelde over hoe je alles uit je manicure kunt halen en over de formule van de lijn. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar de verschillen tussen de twee CND top coats? Lees dan dit artikel.

CND VINYLUX Magical Botany collection swatches

Hieronder vind je de swatches van alle zes de tinten uit de Magical Botany collection. De collectie is geïnspireerd op iriserende edelstenen en de krachten van de natuur. Van glinsterende ijspegels tot mos, bedekt met dauw.

145 Scarlett Letter

CND VINYLUX 145 scarlett letter swatch Magical Botany collection

De CND VINYLUX 145 Scarlett Letter is een donkerrode tint met een creamy finish. Dankzij haar warme ondertoon en krachtige kleur is Scarlett Letter perfect voor zowel het najaar als de winter.

198 Poison Plum

CND VINYLUX 198 Poison Plum swatch Magical Botany collection

De CND VINYLUX 198 Poison Plum is een diepe, rode tint met rood-bruine glitters. Op de swatchfoto lijkt intens diepe kleur bijna zwart, maar met het herfstzonnetje op de nagels zie je de intense, warme ondertoon. Doordat het een creamy tint is met vrij grove glitters die niet gelijk de gehele nagel bedekken, valt de sparkle juist extra op.

455 Forever Green

CND VINYLUX 455 Forever Green swatch Magical Botany collection

De CND VINYLUX 455 Forever Green is een mystieke groene tint met talloze subtiele roze-rode shimmers. Waarschijnlijk denk je als je naar de swatch kijkt van waar heb je het over; waar zit die groene tint dan? Alleen die vind ik pas echt opvallen als je slechts één laagje aanbrengt van deze tint. Opgebouwd komen juist die roze-rode enorm naar voren. Echt een speciale tint.

CND VINYLUX Forever Green swatch brush Magical Botany collection

456 Frost Bite

CND VINYLUX 456 frost bite swatch Magical Botany collection

De CND VINYLUX 456 Frost Bite is een tint die ik bijna niet kan omschrijven. In elk licht komt wel weer een andere kleurschakering naar voren. De koele, turquoise glans voert hierin wel de boventoon en is ook het meest zichtbaar op de swatch, maar zelfs roze en taupe zie je terug in Frost Bite. 

457 Midnight Flight

CND VINYLUX 457 midnight flight swatch Magical Botany collection

De CND VINYLUX 457 Midnight Flight is een blauwe tint met een donkere glans. Sinds dat blauw het laatste seizoen een onwijze trendkleur is op de nagels, ben ik er ook helemaal fan van geworden en draag ik heel regelmatig. Deze kleur viel me dan ook als eerste op toen ik de collectie uitpakte en is absoluut mijn favoriet. Zeker omdat het geen normale blauwe tint is, maar speciaal wordt dankzij die zwoele, donkere ondertoon.

458 It’s Getting Golder

CND VINYLUX 458 it's getting golder swatch brush Magical Botany collection

De CND VINYLUX 458 It’s Getting Golder is een goudbronzen tint met een metallic finish. We sluiten af met een oogverblindende tint die wat mij betreft een musthave is voor komende feestdagen. In combinatie met Scarlett Letter kun je een onwijs leuke nail art creëren voor de Kerst. Prachtig!

Magical Botany is alles behalve gewoon te noemen. Wat een bijzondere tinten en vooral magische finishes. Zeker omdat je met diverse lichtinvallen iedere keer weer een andere tint ontdekt op je nagels. Toch kun je ook terecht bij deze collectie als je een normale, creamy kleur op je nagels wilt dankzij Scarlett Letter. Midnight Flight is dankzij mijn obsessie voor blauwe kleuren sinds de laatste maanden mijn favoriet, maar Forever Green en Poison Plum staan daar pal achter.

CND VINYLUX Magical Botany collection swatches review winter collectie

De CND VINYLUX Magical Botany collectie shop je voor € 14,95 | 15 ml. Je kunt bij veel salons terecht voor behandelingen met producten van CND, waar je de producten ook kunt aanschaffen. Online shop je de producten op vinylux.nl. Bekijk ook de andere CND VINYLUX swatches.

CND VINYLUX is cruelty free en vrij van de 7 schadelijkste chemische stoffen die vaak in nagellak worden gebruikt, namelijk Toluene, Formaldehyde, Camphor, Formaldehyde Reis, DBP, Xylene en Methylethylketone.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Deb 24 november 2023 - 08:08

Mooie kleuren! Viel mij ook op dat Forever Green niet echt groen is. Maar mooi is hij zeker. Frost Bite vind ik het meest bijzonder.

Reply
Tanja 25 november 2023 - 09:27

Mooie kleuren zitten ertussen!
De 457 Midnight Flight is die in het echt ook zo mooi donkerblauw? (zoals op de foto)want als ik op de Vinylux.nl website kijk dan staat daar weer een foto afgebeeld dat het een fel blauwe kleur is en ik heb last van overprikkeling en kan daarom niet tegen felle kleuren en ik weet niet waar ik nou vanuit moet gaan of het nou donkerblauw of felblauw is….. Zou je deze vraag aub willen beantwoorden Daphne? Want ik vind het op jouw foto wel een hele mooie (en voor mij geschikte) kleur…😊

Reply
Daphne - verdraaid mooi 25 november 2023 - 21:52

Hi Tanja, mooie kleur hè?! Ik vind het potje eerlijk gezegd op mijn foto juist feller dan op de website van VINYLUX. 🙈 Deze kleur speelt echt met het licht. Hij is zeker heel mooi donker, maar met het zonnetje erop, komt die heldere glans meer naar boven. Ik kan je wel zeggen dat de swatchfoto overeenkomt met de werkelijkheid. Je ziet trouwens op die foto al dat je echt kunt spelen met het licht. Het potje lijkt bijvoorbeeld al veel feller dan mijn nagels zelf op dezelfde foto. ☺️

Reply
Tanja 26 november 2023 - 14:37

Bedankt voor je antwoord Daphne, ik ga hem bestellen.😃

Reply

Plaats een reactie