CND VINYLUX Bizarre Beauty swatches

door Daphne - verdraaid mooi
CND VINYLUX Bizarre Beauty collection swatches review

Wil jij jouw zomeroutfits naar een hoger level tillen en heel gemakkelijk een statement look maken? Met de CND zomercollectie, waarin rijke, gedurfde tinten zitten waarmee jij een creatieve draai kan geven aan jouw look, is dat in een handomdraai geregeld. Ben je benieuwd naar de zes nieuwe tinten? Scroll dan snel verder voor de CND VINYLUX Bizarre Beauty swatches.

De CND VINYLUX formule is niet alleen sneldrogend en langhoudend, maar breng je ook nog eens erg gemakkelijk aan dankzij het brede kwastje met afgerond uiteinde. Zo kun je snel en egaal lakken.

CND VINYLUX All The Rage swatch Bizarre Beauty collection review

Creativity never goes out of style.

Eerder reviewde ik de VINYLUX lijn al van CND, waarin ik je ook vertelde over hoe je alles uit je manicure kunt halen en over de formule van de lijn. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar de verschillen tussen de twee CND top coats? Lees dan dit artikel.

CND VINYLUX Bizarre Beauty collection swatches

Hieronder vind je de swatches van alle zes de tinten uit de Bizarre Beauty collection. De collectie is geïnspireerd door Color Blocking en abstracte patronen. 

443 All The Rage

CND VINYLUX 443 All The Rage swatch Bizarre Beauty collection review

De CND VINYLUX 443 All The Rage is een levendige, paarse kleur met roze glittertjes die prachtig uitgelicht worden zodra de zon op je nagels schijnt. We beginnen dus al direct met een statement tint.

444 Motley Blue

CND VINYLUX 444 Motley Blue swatch Bizarre Beauty collection review

De CND VINYLUX 444 Motley Blue is toch wel dé trendkleur van 2023: een heldere blauwe tint met een cream finish. Die laat je nagels opvallen, terwijl het tegelijkertijd bij elke look past. Een musthave dus.

445 Sundial It Up

CND VINYLUX 445 Sundial It Up swatch Bizarre Beauty collection review

De CND VINYLUX 445 Sundial It Up is een goudgele tint, net zoals de Calendula bloem. Oftewel een levendige, opvallende en echt zomerse tint mét weer een speciale touch. Het bevat namelijk een subtiele, groene glans en valt pas echt goed op als je je nagels laat bewegen.

446 Clash Out

CND VINYLUX 446 Clash Out swatch Bizarre Beauty collection review

De CND VINYLUX 446 Clash Out is een kelly green tint met een groenblauwe glans. Het is echt de statement kleur van de collectie. Laat die nagels maar knallen!

447 Outrage-Yes

CND VINYLUX 447 Outrage-Yes swatch Bizarre Beauty collection review

De CND VINYLUX 447 Outrage-Yes is een aardbeien-rode tint met roze glittertjes. Als je van rode tinten houdt, maar net even van dat klassieke af wilt, dan is dit jouw tint! Het is ook echt mijn ultieme favoriet van de collectie.

448 Off The Wall

CND VINYLUX 448 Off The Wall swatch Bizarre Beauty collection review

De CND VINYLUX 448 Off The Wall is een grijze taupekleur met holografische flakes. Hierdoor wordt aan de vrij neutrale tint toch een creatieve draai gegeven en valt om die reden ook enorm op tussen de hele kleurrijke tinten.

CND VINYLUX Off The Wall swatch Bizarre Beauty collection review

CND was al voorbereid op het feit dat ik het zeker warm zou krijgen van al deze zomerse tinten en daarom ontving ik bij de collectie een knalroze CND handwaaier. Ik kan je zeggen… Die heb ik al regelmatig gebruikt de afgelopen weken!

Dat het een statement collectie is, blijkt wel uit de vele bijzondere finishes die deze collectie telt. Slechts één tint heeft een normale cream finish en is in deze collectie dus juist de uitzondering in plaats van de regel. Je kunt dus echt je creativiteit de vrije loop laten gaan en bijzondere, trendy designs creëren. Happy summer! 

CND VINYLUX summer collection 2023 Bizarre Beauty collection swatches review

De CND VINYLUX Bizarre Beauty collectie shop je voor € 14,95 | 15 ml. Je kunt bij veel salons terecht voor behandelingen met producten van CND, waar je de producten ook kunt aanschaffen. Online shop je de producten op vinylux.nl. Bekijk ook de andere CND VINYLUX swatches.

CND VINYLUX is cruelty free en vrij van de 7 schadelijkste chemische stoffen die vaak in nagellak worden gebruikt, namelijk Toluene, Formaldehyde, Camphor, Formaldehyde Reis, DBP, Xylene en Methylethylketone.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Deb 20 juli 2023 - 17:45

mooie kleurtjes he! Toevallig vandaag opnieuw Motley Blue opnieuw aangebracht. Off the wall is de enige kleur die mij niet zo mooi staat.

Reply
bychristiana 21 juli 2023 - 13:16

Mooie collectie, ik dacht eigenlijk dat het al de kleurtjes voor de herfst waren;-)

Reply

Plaats een reactie