CND Strengthener Rxx | herstelt beschadigde nagels snel

door Daphne - verdraaid mooi
CND Strengthener Rxx review

Door heel wat factoren kunnen je nagels beschadigd raken of broos worden. Het herstellen van je nagels kost vaak veel tijd en (als ik naar mezelf kijk) frustratie. Toch hoeft het niet zo lang te duren als het aan CND ligt. Dankzij haar nieuwste lancering kun je dat proces versnellen en merk je al na twee weken effect. Kunnen jouw nagels ook wel een opknapbeurt gebruiken? Scroll dan snel verder, want in dit artikel vertel ik je alles over de CND Strengthener Rxx.

De CND Strengthener Rxx is een nagelbehandeling dat als een beschermende barrière werkt om de nagels te helpen opbouwen en herstellen. Hierdoor zullen je nagels na 14 dagen sterker aanvoelen. De ademende formule is water- en zuurstofdoorlatend en is dan ook verrijkt met een mix van krachtige ingrediënten. Verder is het vegan en vrij van formaldehyde.

CND Strengthener Rxx ingredienten review

De nagelversterker heeft drie belangrijke ingrediënten, namelijk selderijzaadextract (INCI: Apium Graveolens (Celery) Seed Extract), tsubaki-olie (INCI: Camellia Japonica Seed Oil) en enamel. Van dat laatste bestanddeel weet ik helaas de INCI naam niet, maar het fungeert als een lakcoating. Oftewel een zacht en sneldrogend glazuur dat als een beschermende barrière voor de nagel fungeert. Selderijzaad extract helpt de nageldikte te verhogen en maakt het nageloppervlak na verloop van tijd glad. tsubaki-olie bevat essentiële vetzuren, zoals omega-6, omega-9, vitamines A, B en E en zink.

Zo gebruik je het 

CND Strengthener Rxx werking ervaring wat dit doet het review

Voor het beste effect en resultaat gebruik je de nagelbehandeling in een cyclus van vier dagen en minstens 14 dagen achter elkaar. Op dag 1 breng je twee lagen aan op schone, kale nagels en op dag 2 en 3 breng je dagelijks nog eens 1 laag aan. Op dag 4 verwijder je de lagen en herhaal je de oorspronkelijke applicatie, zoals dus bij dag 1. Na die 14 dagen zul je dus al effect merken, maar indien nodig kun je het gebruik gewoon verlengen.

Combineer het met CND SolarOil

Naast de CND Strengthener Rxx ontving ik ook de nagelriemolie van CND, namelijk de SolarOil. Dat is toch echt een product die je elke dag (en het liefst meerdere keren per dag) moet gebruiken om je nagels en nagelriemen juist te verzorgen en voeden. Bij het juist verzorgen ervan kun je trouwens ook veel langer van je manicure genieten. Win-win! De CND SolarOil is verrijkt met oliën en vitamine E en is zo ontworpen dat het diep in de nagel trekt en het de nagel en nagelriemen beschermt. Zo worden je nagels intens gehydrateerd en je nagelriemen zijdezacht.

CND Strengthener Rxx review CND SolarOil ervaring nagelriemolie

Helaas heb ik een aantal maanden geleden mijn nagels compleet verpest doordat ik te ongeduldig was met het juist verwijderen van gellak. Ik ben bij sommige nagels gaan pulken tegen beter weten in en heb dan ook de bovenste laag van de nagelplaat meegetrokken. Nu, maanden later, kan ik eindelijk zeggen dat mijn nagels hersteld zijn. Alleen phoe… Wat duurde dat lang joh! Mocht ik weer zo stom zijn of om een andere reden broze, beschadigde nagels krijgen, dan weet ik wel dat ik nu dit product zeker ga proberen! Ik kan het nu (gelukkig!!!) niet voor je testen op de nagels waar het eigenlijk voor bedoeld is.

De CND Strengthener Rxx shop je op vinylux.nl voor de speciale introductieprijs van € 24,95. Bekijk ook de andere CND VINYLUX swatches.

CND Strengthener Rxx review ervaring

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Deb 22 november 2023 - 16:46

Wat balen dat je nagelplaten beschadigd zijn door gellak. Daarom durf ik het dus ook niet uit te proberen zonder peel off base coat 🙈

Reply

Plaats een reactie