CND nailcare review

door Daphne - verdraaid mooi
CND-review

Mijn handen komen vaak in beeld op foto’s op mijn blog. Denk bijvoorbeeld aan nagelswatches, maar ook de textuurswatches van lotions en natuurlijk oogschaduwswatches. Reden genoeg om mijn nagels goed te verzorgen, al schiet het er soms bij in. Deze keer moet ik het vol kunnen houden met diverse producten van CND. Daarom lees je hier de CND nailcare review. Ook swatch ik twee nagellakjes.

CND Scentsations lotion review

Ik smeer mijn handen het liefst meerdere keren per dag in om ze goed te hydrateren. Ik was mijn handen erg vaak en daar drogen ze snel van uit. Voor de nacht kan de handcrème niet vol genoeg zijn, maar overdag wil ik juist wat luchtigers dat snel intrekt. Met deze Scentsations lotions zou ik goed moeten zitten.

CND-Scentsations-lotion-review

De CND Scentsations lotions zijn geschikt voor de handen en het lichaam, maar voor deze review richt ik mij natuurlijk puur op de handen. De lotions zijn verkrijgbaar in diverse varianten, waarvan ik er twee ontvangen heb, namelijk Black Cherry & Nutmeg lotion en Mango & Coconut lotion.

CND-Scentsations-lotion-review-1

De lotion zit boordenvol vitamine E en A en Aloë Vera voor een zijdezachte en gehydrateerde huid. Daarnaast voedt de lotion volgens CND de handen en wordt het direct in de huid opgenomen.

CND-Scentsations-lotion-review-2

Dat het voor een verzachtende en gehydrateerde huid zorgt, bewijst CND al bij het eerste gebruik. Het is een redelijk dunne lotion die snel in de huid wordt opgenomen, maar zorgt alsnog voor een fijn aanvoelende huid. Je voelt dat je je handen ingesmeerd hebt, zonder dat vettige gevoel te hebben. Daarbij krijg je bij gebruik van de lotion een heerlijk, rijkelijke geursentatie die lange tijd blijft hangen. De Mango & Coconut variant ruikt tropisch, waarbij de geur van kokos de bovenhand heeft. De Black Cherry & Nutmeg variant ruikt heel fruitig en zoet. De geur van nootmuskaat vind ik hier niet terug.

De CND Scentsations lotion is verkrijgbaar in diverse geursensaties voor €  6,95 – 59 ml.

CND SolarOil Nail & Cuticle Care Pen review

Handcrème is fijn, maar soms hebben vooral je nagelriemen net wat extra verzorging nodig. Normaal gezien gebruik ik daar nagelriemolie voor die in een soort nagellakpotje zit, maar deze keer ga ik een pen uitproberen.

CND-solaroil-Nail-Cuticle-Care-Pen-review

De CND SolarOil Nail & Cuticle Care Pen zorgt er volgens het merk voor dat je nagels gehydrateerd worden, je nagelriemen zijdezacht aanvoelen en je polish lang mooi blijft.

CND-solaroil-Nail-Cuticle-Care-Pen-review-1

Je gebruikt de pen door elke dag een klein drupje SolarOil aan te brengen op je nagels en in te masseren. Masseer het zowel goed in op de nagel, nagelriemen als de omliggende huid.

CND-solaroil-Nail-Cuticle-Care-Pen-review-2

Het kwastje kun je vergelijken met een kwastje die je soms ook tegenkomt bij concealers. Ik ben echt fan van dit item. Je brengt het makkelijk aan, kan het goed doseren en eenvoudig onderweg aanbrengen. Met een nagelriemolie uit een potje moet je toch altijd uitkijken dat het potje rechtop blijft staan als je je nagels invet en je niet gaat knoeien. Daarbij gebruik je snel teveel (althans, ik in ieder geval wel) en dat is zonde van het product. Daarnaast doet het wat het belooft te doen en daar gaat het uiteindelijk om.

CND-solaroil-Nail-Cuticle-Care-Pen-review-3

De CND SolarOil Nail & Cuticle Care Pen is verkrijgbaar voor € 11,50.

CND Vinylux Long Wear Polish review

Mooie, verzorgde handen en nagels zijn niet compleet zonder een mooi kleurtje op je nagels. Ik heb twee tinten ontvangen, namelijk Secret Diary #323 en Veleid #320.

cnd-vinylux-long-wear-polish-review

Volgens CND heb je bij deze nagellakjes een week lang geen omkijken meer naar je nagels. Ze zeggen er wel bij dat dit in combinatie met de topcoat zo is en je nagels er schitterend en glanzend uit blijven zien en er sterker door worden. Hierdoor krijg je geen beschadigingen en kun je heerlijk lang van je schitterende nagels genieten. Verder heb je geen losse basecoat nodig, want de lakjes zijn twee in één. Dat scheelt tijd!

cnd-vinylux-long-wear-polish-review-1

Het is een vrij breed kwastje, waardoor je snel en egaal kunt lakken. Ik ben dol op dit soort kwastjes. Hieronder heb ik beide tinten geswatcht. De eerste tint, Secret Diary #323, is een warme, helder paarse tint. Die heeft een volledige dekking in twee laagjes.

CND-VINYLUX-secret-diary-323-swatch-1

Op de foto hieronder vind je de tint Veleid #320. In eerste instantie lijkt deze tint op een doorzichtig pakje, maar heeft toch de roze ondertoon die net die extra touch geeft aan je nagels. Eén lakje is voldoende, maar ik vind persoonlijk twee lakjes mooier.

CND-VINYLUX-veiled-320-swatch-1

Ik heb zelf puur de kleuren ontvangen en geen topcoat die het fantastische resultaat van een week belooft. Eerlijk reviewen met het volledige pakket, kan ik dan natuurlijk ook niet. Wat ik je wel kan zeggen is dat de lakjes mooi en egaal aanbrengen. Verder is de substantie vrij dun, waardoor je snel dunne laagjes kunt lakken en het snel droogt. Ondanks dat ik geen topcoat gebruikt heb, vind ik het resultaat alsnog mooi en glanzend én blijft de lak echt lang zitten. Een paar douchebeurten, waarbij ik mijn haar gewassen heb, heeft de nagellak overleefd. Dat vind ik voor een ‘gewone’ nagellak een hele prestatie!

De CND Vinylux Long Wear Polish is verkrijgbaar in ruim 90 kleuren voor € 14,95.

Je kunt bij veel salons terecht voor behandelingen met producten van CND, waar je de producten ook kunt aanschaffen. Verder is het ook verkrijgbaar via verschillende webshops, zoals haarshop.nl.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 7 maart 2020 - 08:14

Jouw handen en nagels zien er wat mij betreft altijd tip top uit hoor! Ik ben ook altijd fan van die nagelriemverzorgingen in zo’n pen. In een tubetje zijn ze ook fijn. Ik vind dat altijd handig voor wanneer ik bijvoorbeeld in de trein zit.

Reply
Deb 7 maart 2020 - 20:46

Lijken me fijne lotions voor je handen, vooral die met mango/kokos geur lijkt zou iets voor mij zijn. Ben dol op tropische geuren. Prachtige kleuren heb je gekregen. Secret Diary vind ik het mooiste. De lakken glanzen prachtig en dat zonder topcoat!

Reply
Bianca 8 maart 2020 - 08:07

Ik ben serieus nog opzoek naar verzorging voor mijn nagelriemen, die pen gaat gelijk op mijn wishlist x

Reply

Plaats een reactie