CND Gleam & Glow swatches

door Daphne - verdraaid mooi
cnd gleam glow collection swatch review

In de nieuwe CND zomercollectie vind je heldere, levendige tinten die perfect zijn als je wél van een zomerse touch houdt, maar de kleur toch snel te fel vindt. Naast prachtig dekkende tinten, vind je in de collectie namelijk ook jelly kleuren met een semi-transparante finish. Ben je benieuwd geworden? Scroll dan snel verder voor de CND Gleam & Glow swatches.

De CND VINYLUX formule is niet alleen sneldrogend en langhoudend, maar breng je ook nog eens erg gemakkelijk aan dankzij het brede kwastje met afgerond uiteinde. Zo kun je snel en egaal lakken.

cnd brush penseel 470 meadow glow swatch review gleam glow collection

Eerder reviewde ik de VINYLUX lijn al van CND, waarin ik je ook vertelde over hoe je alles uit je manicure kunt halen en over de formule van de lijn. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar de verschillen tussen de twee CND top coats? Lees dan dit artikel.

CND Gleam & Glow collection swatches

Hieronder vind je de swatches van vijf tinten uit de CND Gleam & Glow zomercollectie die geïnspireerd is op de hartverwarmende tradities in oosterse culturen. Hier symboliseren nachten vol licht en kleur een wens voor geluk en liefde. Met drie jelly kleuren, een transparante rosé glitter en twee dekkende tinten kun je de tinten combineren met elkaar of layeren om zo jouw speciale gewenste stralende manicure te creëren. 

In totaal bestaat de collectie uit zes tinten, maar kleur Sunrise Energy, een jelly tint, is helaas vertraagd en zal ik later toevoegen aan het artikel.  

468 Night Brilliance

cnd 468 night brilliance brush swatch review gleam glow collection

De CND VINYLUX 468 Night Brilliance is een transparante tint met een parelachtige, gouden glow en (rose)gouden glitters. Dit is echt zo’n tint die je over elke gewenste lak kunt aanbrengen om de manicure net wat specialer te maken. Met het trouwseizoen voor de deur, vind ik dit wel een prachtige optie om in gedachten te houden.

cnd 468 night brilliance swatch review gleam glow collection

469 Magenta Sky

cnd 469 magenta sky swatch review gleam glow collection

De CND VINYLUX 469 Magenta Sky is een felrode tint met een jelly finish. Hierdoor is de tint wat transparant, maar kun je naar wens opbouwen voor een meer dekkend effect. Op de swatch heb ik twee laagjes aangebracht. Dit is zo’n typische tint die perfect is voor mensen die een full-coverage rode tint te heftig vinden, maar toch willen spelen met die kleur op hun nagels.

470 Meadow Glow

cnd 470 meadow glow swatch review gleam glow collection

De CND VINYLUX 470 Meadow Glow is een levendige, groene tint met een prachtige, glanzende finish met subtiele shimmers. Die worden goed zichtbaar met het zonlicht op je nagels.

471 Ig-Night-Ed

cnd 471 ig-night-ed swatch review gleam glow collection

De CND VINYLUX 471 Ig-Night-Ed is een pure, oranje tint met een jelly finish. Net als Magenta Sky kun je deze tint dus naar wens opbouwen voor meer of minder dekking. Oranje kan echt zo’n kleur zijn die je alleen snel met Koningsdag uit de kast haalt, maar juist door die transparante finish is het een hele draagbare tint geworden.

472 Catching Light

cnd 472 catching light swatch review gleam glow collection

De CND VINYLUX 472 Catching Light is een warme, gele kleur met een glanzende finish en een volledige dekking in drie laagjes. Ik bracht op de swatchfoto twee laagjes aan. Het is geen oogverblindende geel, maar ook geen dempende tint. Precies goed dus als je niet van té heftige tinten houdt. Het is een soort van zonnebloemgeel; als dat ergens op slaat. 😅 

cnd zomercollectie 2024 gleam glow collectie swatch review

Naast de collectie ontving ik net als een jaar geleden ook weer een prachtige kaars in een geweldige verpakking. Ik houd ervan! Zeker nu we weer heel regelmatig onder de overkapping zitten thuis, brand ik continu kaarsen. Zo knus! 🥰

Persoonlijk ben ik wel van de felle tinten en ik geef er niet om als mijn nagels bijna licht geven. Toch spreekt de zomercollectie me enorm aan. Niet elke situatie is passend bij oogverblindend felle tinten én het is moeilijker te matchen met outfits. Juist daarom zijn die jelly tinten een leuk en vooral verfrissend alternatief. Mijn favoriet is Magenta Sky, maar misschien wel met Night Brilliance er overheen om het net weer wat opvallender te maken. 😉

cnd gleam glow collectie swatch review

De CND VINYLUX Gleam & Glow collectie shop je voor € 14,95 | 15 ml. Je kunt bij veel salons terecht voor behandelingen met producten van CND, waar je de producten ook kunt aanschaffen. Online shop je de producten op vinylux.nl. Bekijk ook de andere CND VINYLUX swatches.

CND VINYLUX is cruelty free en vrij van de 7 schadelijkste chemische stoffen die vaak in nagellak worden gebruikt, namelijk Toluene, Formaldehyde, Camphor, Formaldehyde Reis, DBP, Xylene en Methylethylketone.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie