CND Across The Mani-Verse swatches 

door Daphne - verdraaid mooi
cnd across the mani-verse collection review

Onze wijk wordt weer overgenomen door groepen wilde ganzen die vanaf ’s ochtends vroeg heerlijk zitten te kwetteren. En dat betekent dat de lente écht bijna begonnen is. De winterse, donkere tinten uit de Magical Botany collectie kunnen dan ook plaatsmaken voor de lente collectie van CND: Across The Mani-Verse. Hierin vind je zes prachtige pastelkleuren met holografische effecten. Ben je benieuwd naar de tinten? Scroll dan snel verder voor de CND Across The Mani-Verse swatches.

De CND VINYLUX formule is niet alleen sneldrogend en langhoudend, maar breng je ook nog eens erg gemakkelijk aan dankzij het brede kwastje met afgerond uiteinde. Zo kun je snel en egaal lakken.

cnd 463 chic-a-delic swatch pencil brush across the mani-verse collection review

Eerder reviewde ik de VINYLUX lijn al van CND, waarin ik je ook vertelde over hoe je alles uit je manicure kunt halen en over de formule van de lijn. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar de verschillen tussen de twee CND top coats? Lees dan dit artikel.

CND Across The Mani-Verse collection swatches 

Hieronder vind je de swatches van alle zes de tinten uit de Across The Mani-Verse collection. Met zes caleidoscopische kleuren weerspiegelt de mood-boosting collectie de essentie van de lente met levendige pasteltinten, die versterkt zijn door contrasterende pareleffecten.

461 Hippie-Ocracy

cnd 461 hippie-ocracy swatch brush across the mani-verse collection review

De CND VINYLUX 461 Hippie-Ocracy is een lichte, hemelsblauwe tint met een aquagroene glans. Dankzij de lichte dekking oogt de kleur heel zacht en is het gemakkelijk te combineren met veel looks. Je kunt de dekking zelf naar wens opbouwen. Ik bracht zelf twee laagjes aan en zoals je ziet, heb je daarmee nog geen volledige dekking.

cnd 461 hippie-ocracy swatch across the mani-verse collection review

462 Hazy Games

cnd 462 hazy games swatch across the mani-verse collection review

De CND VINYLUX 462 Hazy Games is een leigrijze tint met een vleugje paars en een crème finish die dekt in twee laagjes. Het is geen explicite warme of koele tint, waardoor hij gemakkelijk te combineren is en zelfs een tikkeltje elegant te noemen is.

463 Chic-A-Delic

cnd 463 chic-a-delic swatch across the mani-verse collection review

De CND VINYLUX 463 Chic-A-Delic is een koele paarse tint, net als de maagdenpalm, en is verrijkt met een magenta glans. Dat maakt de tint dromerig en brengt het contrast terug in de kleur. Ik bracht voor de swatchfoto twee laagjes aan, waarmee je een semi dekkende finish creëert. Wil je een volledige dekking, dan dien je nog een derde laagje aan te brengen.

464 Ro-Man-Cize

cnd 464 ro-man-cize swatch across the mani-verse collection review

De CND VINYLUX 464 Ro-Man-Cize is een rokerige mauve tint met roze shimmers. In een bepaalde hoek zul je zelfs blauwe shimmers ontdekken. Deze tint is perfect voor creatieve en flirterige types. Met twee laagjes creëer je een volledige dekking.

465 Daydreaming

cnd 465 daydreaming swatch across the mani-verse collection review

De CND VINYLUX 465 Daydreaming is een peach tint met een creamy finish. Echt een prachtige en vooral fleurige, warme lentekleur die dekt in twee laagjes.

466 Char-Truth

cnd 466 char-truth swatch across the mani-verse collection review

De CND VINYLUX 466 Char-Truth is een heldere gele tint met een blauwe iriserende glans die net als bijvoorbeeld Chic-A-Delic pas dekt met drie laagjes. Een gele kleur kan soms vrij heftig zijn op de nagels, maar juist door de lichte dekking in combinatie met die blauwe touch maakt deze kleur heel speciaal.

cnd spring collection 2024 swatches across the mani-verse collection review

Bij de lente horen simpelweg dromerige pasteltinten, maar al snel kunnen tinten aardig op elkaar gaan lijken. Dankzij de bijzondere finishes uit deze collectie is iedere tint speciaal, maar is het alsnog heel draagbaar en passend bij veel looks.

Dat CND niet van de simpele, creamy finishes is, konden we al zien bij eerdere collecties, maar wat mij betreft heeft het merk zichzelf weer overtroffen. Als je zelfs van een vrij transparante gele tint iets kan maken wat ik op mijn nagels wil dragen zonder dat het lijkt alsof je nagels vergeeld zijn, dan weet je dat je een bijzonder merk in handen hebt. 

cnd spring collection 2024 across the mani-verse collection review

De CND VINYLUX Across The Mani-Verse collectie shop je voor € 14,95 | 15 ml. Je kunt bij veel salons terecht voor behandelingen met producten van CND, waar je de producten ook kunt aanschaffen. Online shop je de producten op vinylux.nl. Bekijk ook de andere CND VINYLUX swatches.

CND VINYLUX is cruelty free en vrij van de 7 schadelijkste chemische stoffen die vaak in nagellak worden gebruikt, namelijk Toluene, Formaldehyde, Camphor, Formaldehyde Reis, DBP, Xylene en Methylethylketone.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Tanja 19 maart 2024 - 08:06

Ik vind Hippie Ocracy en Hazy Games wel mooie, aparte kleuren en Daydreaming lijkt mij ook wel mooi… ik ga wel even neuzen op de website😊

Reply

Plaats een reactie