Clinique lipstick Cherry Pop review

door Daphne - verdraaid mooi
Clinique-pop-lip-colour-+-primer-08-cherry-pop

December is alweer even geleden, maar dat was natuurlijk dé maand van de adventskalenders. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om voor een interessante prijs kennis te maken met de diverse producten van Clinique. Een van de producten van de adventskalender is de Clinique Pop Lip Colour + Primer ’08 Cherry Pop’ lipstick.

Clinique-pop-lip-colour-+-primer-08-cherry-pop-2

De lipstick heeft een klassieke rode kleur. De kleur van de lipstick zie je terug aan de verpakking ervan. Persoonlijk vind ik dat ideaal, want als je meerdere dezelfde soort lipsticks hebt, grijp je minder snel mis. Ikzelf heb de sample size. De inhoud hiervan is 2,3 gram. De full-size lipstick heeft een inhoud van 3,9 gram.

Wat belooft Clinique en wat ervaar ik?

Clinique belooft een lipstick met ingebouwde primer die de lippen gladmaakt, contour geeft en voedt, zodat de lippen de hele dag verzorgd blijven. Dankzij de flexibele polymeren blijvende de kleuren de hele dag levendig en helder. De lang houdende finish is fluweelzacht en de kleur vervaagt niet.

Ik vind dat je de lipstick makkelijk aanbrengt en goed gepigmenteerd is. Na één laagje zijn mijn lippen al volledig bedekt. Het geeft een mooie glans aan mijn lippen en voelt prettig en romig aan. Daarnaast heeft de lipstick gelukkig geen smaak of geur.

Swatch:

Clinique-pop-lip-colour-+-primer-08-cherry-pop-swatch

Ik was vooral nieuwsgierig naar de houdbaarheid van de lipstick. Komt dit overeen met de belofte van Clinique? Daarom heb ik gedurende de dag 3 foto’s gemaakt . De eerste foto is van 9.00 uur ’s ochtends, de tweede foto van na de lunch om 13.00 uur en de derde foto van het einde van de middag rond 16.00 uur.

Clinique-pop-lip-colour-+-primer-08-cherry-pop-9-uurClinique-pop-lip-colour-+-primer-08-cherry-pop-13-uur Clinique-pop-lip-colour-+-primer-08-cherry-pop-16-uur

Bij de tweede foto van na de lunch zie je duidelijk dat de glans van de lipstick weg is, de kleur wat minder intens is geworden en aan de binnenzijde van mijn lippen de lipstick al wat weg is. Toch ben ik niet ontevreden, vooral omdat mijn lippen nog verzorgd aan voelen. Je zou de lipstick met je vingers nog wat kunnen verdelen, zodat de kale plekken weg zijn en je er toch nog even tegenaan kan. Bij foto drie is de lipstick er zo goed als afgesleten, is de kleur vaal en mijn lippen voelen droog aan. Nee, hier zou ik niet meer mee de deur uit gaan.

Clinique lipstick Cherry Pop review

Mijn lippen blijven dus niet de hele dag levendig, helder en verzorgd. Of in ieder geval niet als je gedurende de dag eet, drinkt en praat… Het voldoet dus niet aan de beloftes van Clinique, maar toch vind ik het wel een fijne lipstick. Als je de lipstick na de lunch even bijwerkt, dan kan je er wel nog een aantal uur tegen aan en blijven je lippen prettig aanvoelen. Het droogt je lippen bij langdurig gebruik niet uit. Door deze sample size, ben ik in ieder geval nieuwsgierig geworden naar de andere kleuren!

Clinique-pop-lip-colour-+-primer-08-cherry-pop

De advies verkoopprijs is € 23,00 en is te koop bij onder andere Douglas en Bijenkorf.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Anniek 28 maart 2018 - 19:27

Mooie foto’s!

Reply

Plaats een reactie