Clay and Glow summer sale | mijn favorieten

door Daphne - verdraaid mooi
clay and glow kortingscode summer sale

It’s summer sale bij Clay and Glow! Ik laat je regelmatig iets over dit merk zien, maar wat zijn eigenlijk mijn favorieten? Oftewel: wat is mijn top 3? Dat ga ik je vandaag vertellen, zodat je gelijk weet welke items echt aanraders zijn om dit weekend te shoppen. Én ik heb nog een leuke kortingscode voor je, waarmee je nog eens 5% extra korting krijgt bovenop de sale prijzen! 

Shop in de summer sale tussen 28 en 31 juli op clayandglow.com en ontvang 5% extra korting bovenop de saleprijs met de code MOOI5.

Nr. 1: Clay and Glow Cooling Eye Cream 

clay and glow cooling eye cream review

In de review over deze oogcrème vertelde ik al dat ik een poos op zoek was geweest naar de juiste oogcrème, die wat voller is en de huid dus goed voedt, maar tegelijkertijd een goede match is met mijn concealer. En dat is deze oogcrème! Ik heb hem uitvoerig in de winter gebruikt, maar ook tijdens hete dagen in de zomer werkt het nog steeds perfect. 

Tijdens de heerlijke zomeravonden blijf je stiekem toch wat langer buiten, pak je een festival of feest mee en geniet je optimaal van dit seizoen. Daarom krijg je toch wat minder slaap dan dat je eigenlijk nodig zou hebben. Gelukkig zorgt de applicator van de oogcrème ervoor dat het toch lijkt alsof jij je perfecte schoonheidsslaapje gehad hebt. Het koelt namelijk de huid, waardoor wallen verminderen. Daarbij verdwijnen droogtelijntjes en creëer je zo een stralende blik. Kortom: mijn nummer 1 in het Clay and Glow assortiment!

Nr. 2: Clay and Glow Exfoliating Face Scrub

clay and glow exfoliating face scrub review

In de zomer ben ik niet van het ellenlange bakken in de zon, maar alsnog ben ik wel dol op die sunkissed look. Daarom zit een zelfbruiner standaard in mijn huidige beautyroutine, maar ik wil natuurlijk geen vlekken creëren. Daarom is een egale en schone huid zonder dode huidcellen echt een must. Een mooi voordeel is dat scrubben er natuurlijk ook voor zorgt dat het oneffenheden vermindert en je verzorgingsproducten veel beter in de huid kunnen trekken.

De Face Scrub van Clay and Glow is heel zacht, waardoor het voor iedere huidtype geschikt is. Dus als je huid in de zomer wat meer afziet, is het alsnog een aanrader.

Nr. 3: Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF 30

clay and glow protecting face sunscreen spf 30 review

Dat ik niet van het ellenlange zonnen ben, wil natuurlijk niet zeggen dat ik mijn huid niet bescherm. Ook achter het glas of als je heel eventjes naar buiten gaat, wil je je huid beschermen. Sterker nog… zelfs als je de hele dag achter je laptop verscholen zit, heb je er baat bij! Deze sunscreen beschermt je tegen UVA- en UVB-stralen en tegen blauw licht. Dat is dan ook gelijk de voornaamste reden dat dit product alweer zo snel op is. 

Onder dit product kan ik ook nog eens zelf bepalen welke skincare ik doe. Natuurlijk kun je het compleet combineren met de volledige Clay and Glow lijn 😉, maar je kunt ook een bepaald product kiezen waar jouw huid op dat moment behoefte aan heeft. Je brengt het namelijk aan over je serum en moisturizer. 

Kortom: ik ben echt nog steeds fan van dit merk die trouwens van Nederlandse bodem is. Als je van 28 t/m 31 juli shopt, vergeet dan niet om mijn persoonlijke kortingscode MOOI5 voor 5% extra korting bovenop de sale te krijgen. Ben je te laat en is de summer sale al voorbij? Dan kun je de code MOOI15 gebruiken voor 15% korting op de normale adviesprijs op clayandglow.com. Lees alle Clay and Glow reviews

clay and glow review

Of het echt toppers zijn? Nou ik knip zelfs de verpakking open om het laatste eruit te krijgen! Dan weet je het wel. 😉

Happy shopping en happy weekend!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Jolanda 1 augustus 2022 - 10:01

Ik ga zeker nog die oogcrème proberen!

Reply

Plaats een reactie