Christian Faye Styling Gel For Eyebrows review

door Daphne - verdraaid mooi
christian faye styling gel for eyebrows review wenkbrauwpoeder

Oorspronkelijk was Christian Faye een merk met vooral wenkbrauwproducten en daar kende ik voorheen het merk ook voornamelijk van. Alleen heb ik inmiddels al verschillende items van het merk geprobeerd, behalve een wenkbrauwproduct… Daar komt nu verandering in met de nieuwste Styling Gel voor de wenkbrauwen. Dit type product is natuurlijk immens populair geworden, dus ik stond er niet van te kijken dat Christian Faye er nu ook mee kwam. Ik mag het testen in combinatie met de wenkbrauwpoeder en daarom lees je hier de Christian Faye Styling Gel For Eyebrows review.

Christian Faye Styling Gel For Eyebrows

christian faye styling gel for eyebrows review

De styling gel, oftewel de wax, zorgt voor langdurige fixatie en helpt onhandelbare wenkbrauwen te temmen, liften en vormen. Zo creëer je volle wenkbrauwen die de hele dag op hun plek blijven zitten. Het zit in een handig, rond potje en naast de wax ontvang je ook een spoolie. Zo heb je alles om jouw wenkies te temmen. Het borsteltje heeft trouwens aan de andere zijde een normaal wenkbrauwkwastje, maar die gebruik ik niet voor de wax.

christian faye styling gel for eyebrows ingredienten review

Op bovenstaande afbeelding vind je de ingrediëntenlijst, die vrij is van parabenen en olie. 

Christian Faye wenkbrauwpoeder set

Ik test de styling gel in combinatie met het wenkbrauwpoeder van Christian Faye in de kleur Dark Brown. In deze set vind je natuurlijk de poeder, maar ook drie sjablonen en een dubbelzijdig kwastje.

christian faye wenkbrauwpoeder set review

Dankzij het kwastje en sjabloon kun je in enkele seconden een mooie wenkbrauw creëren. Je kunt hierbij kiezen tussen de variant thin, natural of thick. Op de swatch op mijn arm gebruikte ik natural, maar bij mijn wenkbrauwen zelf heb ik ze met de losse hand getekend. Persoonlijk vind ik dat prettiger, omdat ik de vorm precies af kan stemmen bij de vorm van mijn hoofd en ogen. 

christian faye wenkbrauwpoeder set swatch dark brown review

Review Christian Faye wenkbrauwpoeder set

De look vind je verder in de review bij mijn mening over de styling gel, maar natuurlijk heb ik ook de poeder uitvoerig getest.

Toen ik de poeder voor de eerste keer gebruikte, dacht ik echt van is dit wel een poeder? Zo romig, zoveel pigment en zo enorm makkelijk om mee te werken. Je kunt hiermee zelfs zonder concealer nadien hele strakke wenkies creëren. Zo’n fijne poeder heb ik echt nog nooit gehad. Het gaf zelfs geen kick-back in de pan of fall-out op mijn ogen. Verder kun je de poeder mooi blenden voor een wat natuurlijker effect. 

Look & review Christian Faye Styling Gel For Eyebrows

Ik heb al meerdere waxproducten voor de wenkbrauwen geprobeerd, waaronder de immens populaire Anastasia Brow Freeze die qua textuur het meest ook deze variant lijkt. Wat me opvalt is dat de wax van Christian Faye net wat harder opdroogt, waardoor de haren net wat langer blijven zitten gedurende de dag.

 

christian faye styling gel for eyebrows swatch wenkbrauwpoeder review

Het natuurlijke effect waar ik het over had bij de review over de wenkbrauwpoeder, benadruk je nog meer met de Styling Gel, die net als de poeder ook al zo fijn is! Het houdt de wenkbrauwen de hele dag op zijn plek, het voelt niet onprettig of ‘hard’ aan en het werkt perfect in combinatie met een poeder. Ik snap wel dat Christian Faye zich eerst richtte op wenkbrauwen, want daar is het merk ijzersterk in. Wat mij betreft zijn dit twee hele fijne producten, waarmee je een prachtige brow creëert. 

Christian Faye Styling Gel For Eyebrows shop je op bransus.eu voor € 19,95 | 5 ml. Daar vind je ook meerdere tinten van de Professional Eyebrow Kit. Beide producten zijn vegan en cruelty free. Lees ook de andere Christian Faye reviews.

christian faye styling gel for eyebrows review

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie