Christian Faye DUO Wingliner Stamp review

door Daphne - verdraaid mooi
christian faye DUO wingliner stamp review

Als ik een ooglook plaats op Instagram met een wing, dan zijn de reacties die ik standaard krijg: prachtige look, maar die wing lukt me nooit! Ik reageer altijd met ‘oefening baart kunst en de aanhouder wint’. Alleen wat als we die gezegdes nou eens even opzij schuiven en je in één seconden een goeie wing kunt zetten? Klinkt goed toch? Te goed om waar te zijn? Nee, niet als het aan Christian Faye ligt. Zij komen namelijk met de DUO Wingliner Stamp. Hiermee kun je letterlijk een stempel plaatsen als wing. Ik test het en daarom lees je hier de Christian Faye DUO Wingliner Stamp review.

christian faye DUO wingliner stamp review

Is zo’n eyeliner pen compleet nieuw? Nee. Alleen heb ik nog nooit gezien dat je zowel een stempel hebt voor je linker- als voor je rechter oog in één applicator. Alsnog vernieuwend dus! Daarom is de wing niet recht, maar buigt het ietwat omhoog. Net als hoe ik zelf een wing zou zetten.

christian faye DUO wingliner stamp swatch review

De pen ziet er luxueus uit door de glanzende zwarte huls met de gouden letters. Qua kant kun je nooit mis zijn, want op de pen zelf staat duidelijk ‘left’ en ‘right’. 

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade | € 24,95

De eyeliner start en stopt natuurlijk niet bij de wing. Daarom ontving ik naast de DUO Wingliner Stamp ook de Eyebrow Dip Pomade in de kleur Charcoal, oftewel zwart. Officieel een product voor je wenkies, maar ook perfect voor een goeie eyeliner. Ideaal zo’n twee-in-één product. Hiermee kun je de wing dus mooi aansluiten bij de normale lijn.

christian faye eyebrow dip pomade review charcoal eyeliner

De pomade heeft een crème-achtige textuur dat gemakkelijk over de huid glijdt en zeer geschikt is voor mensen met een vette huid en bij een warm klimaat. Het hecht namelijk perfect aan de huid (en haartjes bij je wenkies). Wel zo fijn, zodat je je lijn niet op je ooglid stempelt. 

christian faye eyebrow dip pomade swatch charcoal eyeliner

Het product zit in een glazen potje met draaideksel, zodat je het goed af kunt sluiten en het niet zo snel uitdroogt. Daarnaast bevat het een dubbelzijdige applicator met aan de ene zijde een spoolie en aan de andere zijde een dun schuin afgesneden penseel. Het is altijd maar de vraag of zo’n bijgevoegde applicator van goede kwaliteit is (vaak niet namelijk), maar in dit geval is het écht een kwalitatief goed penseel. De haartjes zijn zacht, maar niet te zacht en ‘prikken’ niet op de huid. Daarom verwacht ik dat het voor je wenkbrauwen ook echt goed werkt. Die staat bij deze op mijn wishlist. 😉

Look & review Christian Faye DUO Wingliner Stamp

Op onderstaande foto gebruikte ik zowel de stempel als de pomade voor het maken van de eyeliner met wing.

christian faye DUO wingliner stamp swatch look resultaat review

Zo’n stempel is altijd een hit or miss voor mij, omdat ik behoorlijk diepliggende ogen heb. Een volledige stempel kan ik daarom nooit maken, al kom ik met dit product een heel eind. De omranding zit er precies, waardoor het puur doortrekken is van de lijn. Zo ga je alsnog niet de mist in. Wil je toch een wat dunnere wing? Dan kun je de stempel met een normale eyeliner (of de pomade) dun doortrekken. De basis is er al, dus er kan niks meer mis gaan.

Ondanks mijn diepliggende ogen ben ik blij met deze stempel. Je zet letterlijk in een paar tellen een volledige en vooral goede wing, waarbij je niet bang hoeft te zijn dat beide zijden anders zijn en je na tien minuten uitkomt op een hele dikke lijn dat een eyeliner had moeten voorstellen. Ondanks dat ik bijvoorbeeld weinig tijd heb, kan ik zo makkelijk een complete look creëren. 

christian faye DUO wingliner stamp review

De Christian Faye DUO Wingliner Stamp is verkrijgbaar op bransus.eu voor € 17,95. Ik testte eerder verschillende Christian Faye oogschaduwpaletten.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Tessa 2 september 2021 - 09:17

Wat een leuk concept, zo’n wing stempel

Reply
bychristiana 2 september 2021 - 10:27

Wat innovatief zeg! De pomade van Christian Faye heb ik zelf ook eens gehad, die vond ik heel fijn. Nu gebruik ik er eentje van Anastasia.

Reply
Deb 6 september 2021 - 10:22

Ik ben heel benieuwd naar de wingliner stamp en de pomade van Christian Faye is een van mijn favorieten. Het potje is bij mij helemaal leeg gegaan en was ook fijn tot de laatste druppel, sommige pomades worden namelijk nog wel eens hard/droog na verloop van tijd maar dat was met deze niet het geval. Absoluut een aanrader.

Reply
Rosalie Devilee 9 september 2021 - 13:39

Ik heb het besteld. Ben heel benieuwd naar het resultaat.

Reply

Plaats een reactie