CATRICE Volumizing Lip Booster review | full colour

door Daphne - verdraaid mooi
CATRICE Volumizing Lip Booster review-1

Misschien ken je de Volumizing Lip Boosters van CATRICE al, maar nu komt het merk met vier hoog gepigmenteerde varianten. Ik kocht er twee en laat ze vandaag aan je zien. Daarom lees je hier de CATRICE Volumizing Lip Booster review met swatches van de full colour tinten 120 Coffee Shot en 150 Everyone’s Nude.

De full colour varianten hebben een sterke dekking, verkoelen en plumpen de lippen dankzij mentholingrediënten en tegelijkertijd worden fijne lijntjes verzacht. Naast de tinten die ik je laat zien, heb je ook keuze uit een felroze en nuderoze variant. Hierin zit geen parfum, alcohol, gluten of microplastics.

CATRICE Volumizing Lip Booster review-2

Qua looks zien deze flacons er hetzelfde uit als de normale volumizing lip boosters. Alleen hebben de nieuwe varianten een sticker op de dop met de tekst ‘Full Colour’. Ik had het zelf duidelijker gevonden wanneer ze de hele dop een andere tint hadden gegeven of de naam net wat anders hadden gemaakt. De sponsapplicator is ovaal en smal. Zo kom je gemakkelijk bij je binnenste mondhoeken.

CATRICE Volumizing Lip Booster swatch review

Op de afbeelding hierboven zie je de swatches van 120 Coffee Shot en 150 Everyone’s Nude. Je ziet het op de swatch niet goed, maar de eerste tint heeft een lichte shimmer. Beide varianten zijn goed gepigmenteerd.

Looks & review CATRICE Volumizing Lip Booster

Ik laat beide tinten zien en geef je mijn uiteindelijke mening.

Swatch 120 Coffee Shot

CATRICE Volumizing Lip Booster swatch 120 coffee shot review

Coffee Shot een zachtroze nude tint met een subtiel shimmertje.

CATRICE Volumizing Lip Booster swatch 120 coffee shot review-1

Swatch 150 Everyone’s Nude

CATRICE Volumizing Lip Booster swatch 150 everyone's nude review

Everyone’s Nude is een oranje, bruine nude tint zonder shimmer.CATRICE Volumizing Lip Booster swatch 150 everyone's nude review-1

Beide tinten zijn mooi en hebben een prima dekking. Net na het aanbrengen voel je inderdaad het verkoelende effect dankzij de mentholingrediënten. Of het mijn lippen ook daadwerkelijk plumpt, vind ik lastig in te schatten en te zien. Qua houdbaarheid is het vergelijkbaar met een normale lipgloss, maar plakken doen ze gelukkig niet!

De CATRICE Volumizing Lip Booster is onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop en Kruidvat voor € 3,59. Dit product is vegan en cruelty free.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Natascha - Beautyopinie 16 februari 2021 - 19:56

Ik vind de kleuren erg mooi subtiel! Alleen dat effect, ik kan er echt niet tegen haha.

Reply
bychristiana 17 februari 2021 - 10:32

Ik zie eigenlijk niet echt een ‘plump’ effect;-) Maar de kleurtjes zijn wel mooi!

Reply
Babs 18 februari 2021 - 16:10

Ik vind dat prikkelende gevoel vaak heel lekker maar echt plumpen doen ze helaas nooit… Al zou je zeggen dat er iets te zien moet zijn, je bloed zou in principe naar je lippen moeten gaan… Die kleuren staan jou heel mooi trouwens!
Mooie foto’s, zo zien ze eruit alsof het een high end merk is!

Reply
Deb 18 februari 2021 - 18:30

Ik vind ze allebei heel mooi. Ik zou beide kleuren dragen, vooral voor naar het werk vind ik ze perfect. Ik draag momenteel (vanwege die stomme mondkapjes) maar weinig lipsticks en glosses, maar nog wel tijdens het videobellen.

Reply

Plaats een reactie