CATRICE Volumizing Extreme Lip Booster review

door Daphne - verdraaid mooi
catrice-volumizing-extreme-lip-booster-review-1

Toen ik het persbericht las van CATRICE met de nieuwste producten voor aankomende lente en zomer, viel deze lip booster van CATRICE me echt op. Er zit namelijk chili-extract in die zou zorgen voor een fascinerend volume-effect. Daar ben ik onwijs benieuwd naar en daarom lees je hier de CATRICE Volumizing Extreme Lip Booster review.

Deze extreme lip booster bevat niet alleen chili-, maar ook menthol-extract. Hierdoor tintelen je lippen en zou er een fascinerend volume-effect gecreëerd worden in slechts enkele seconden. Daarna zouden je lippen koel aanvoelen en een delicaat rosé, glanzende finish  krijgen.

catrice-volumizing-extreme-lip-booster-review-2

De verpakking is mooi glanzend, heeft een chili-kleurige flacon met een zilveren dop. De sponsapplicator is gewoon simpel, maar prima om er lipgloss mee aan te brengen.

catrice-volumizing-extreme-lip-booster-review-3

Op de swatch kun je de mooie, glanzende en lichtroze tint al zien, maar of mijn lippen ook hot aanvoelen, ga ik natuurlijk ook proberen.

Look & review CATRICE Volumizing Extreme Lip Booster

Ik wilde goed kunnen bepalen of mijn lippen meer volume kregen en daarom vind je hieronder een foto zonder en een foto met de gloss.

catrice-volumizing-extreme-lip-booster-swatch-review catrice-volumizing-extreme-lip-booster-swatch-review-1

De lippen krijgen een prachtige, zachtroze, glanzende gloss. Ik zie alleen verder geen verschil eerlijk gezegd. Wellicht lijkt het optisch wat voller door de gloss die een wat plumping effect kan geven, maar meer volgens mij niet. In eerste instantie voelt de gloss heel heet aan op de lippen en tintelt het. Even later verdwijnt dat en krijg je een meer verkoelend effect. Dat houdt zo’n half uurtje aan en dan is het gewoon een normale gloss. Ik vind het daarom een grappig product, zeker door de chili-extract, maar niet veel anders qua looks dan een normale lipgloss.

catrice-volumizing-extreme-lip-booster-swatch-review-2

De CATRICE Volumizing Extreme Lip Booster is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen met een CATRICE schap en kost € 3,99.

Zie jij het verschil?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Tessa 21 februari 2020 - 15:48

Ik vind deze niet aangenaam, dat tintelende gevoel vond ik niet prettig

Reply
Deb 22 februari 2020 - 18:50

Ik vind het leuk bedacht door Catrice, maar vanwege het tintelen is het niet echt mijn ding. De kleur vind ik ok, maar niet heel bijzonder.

Reply
bychristiana 23 februari 2020 - 09:51

Ik zie ook niet echt verschil, moet ik zeggen;-) Ik ben ook eigenlijk nooit echt specifiek op zoek naar lipproducten met een plumping effect. Ik vind het roze kleurtje en de glans wel heel mooi!

Reply
Mariska 28 februari 2020 - 21:25

Ik vond het tintelende gevoel niet heel vervelend ofzo, en had daarbij inderdaad niet het idee dat het wat deed. Wel dat het optisch voller lijkt door de glans.

Reply

Plaats een reactie