CATRICE Vegan Collagen Matt Lipstick review

door Daphne - verdraaid mooi
catrice vegan collagen matt lipstick review

De huls kennen we al, maar de inhoud is nieuw! Ik heb het over de nieuwste vegan lipstick van CATRICE met collageen. De formule is een pareltje voor je lippen, de prijs natuurlijk ook, maar de kwaliteit? Ik testte het en daarom lees je hier de CATRICE Vegan Collagen Matt Lipstick review in de kleur 030 Be Fearless.

catrice vegan collagen matt lipstick review 030 be fearless

De matte lipstick smelt praktisch in de lippen, voelt licht aan en heeft een intense pigmentatie. Het heeft een hydraterende, lichtgewicht en langhoudende formule met onder meer vegan collageen, hyaluronzuur muru muru boter en aloë vera. Dat laat een diepgevoed gevoel achter met een intense kleurpigmentatie en optisch vollere lippen.

catrice vegan collagen matt lipstick swatch 030 be fearless review

Op de afbeelding hierboven vind je de swatch van de kleur 030 Be Fearless. Het is een vrij koele bruintint die wat mij betreft een hele mooie kleur is voor de grauwe herfstdagen. Hier heeft de formule nog wel een glansje, maar wat straalt er nou niet bij de ondergaande zon?

catrice vegan collagen matt lipstick review

Look & review CATRICE Vegan Collagen Matt Lipstick

CATRICE maakt geen belofte over de houdbaarheid van de lipstick, maar die heb ik natuurlijk wel voor je getest! Hieronder vind je daarom twee foto’s. Op foto één is de lipstick net aangebracht en foto twee maakte ik vier uur later.

Voor de tweede foto heb ik geluncht en gedronken en dat is natuurlijk terug te zien aan de lippen. Al vind ik de kleur nog bijzonder goed erop zitten. Als mijn lippen er zo uitzien, ben ik wel eens geneigd om er puur vaseline overheen aan te brengen en dan ziet het er weer mooi verzorgd uit.

catrice vegan collagen matt lipstick swatch 030 be fearless review look

Matte lipsticks kunnen nogal eens de neiging hebben om droog en oncomfortabel aan te voelen. Met zulke voedende ingrediënten in deze variant maakte ik me al niet echt zorgen en dat was terecht. De formule voelt intens zacht en gehydrateerd aan op de lippen, waardoor het resultaat er prachtig uitziet.

catrice vegan collagen matt lipstick swatch 030 be fearless review swatch

De CATRICE Vegan Collagen Matt Lipstick is verkrijgbaar in tien tinten voor € 3,99 en je shopt ze bij Kruidvat en Boozyshop. Het is vegan en cruelty free. Bekijk ook de andere CATRICE lipstick reviews.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

2 reacties

bychristiana 10 november 2021 - 08:18

Wat een toffe kleur! Eenmaal aangebracht lijkt hij veel donkerder, maar ik vind hem erg mooi.

Reply
Natascha 11 november 2021 - 16:41

Ik had hem echt zoveel lichter verwacht. Grappig zeg maar ik vind hem alsnog erg mooi!

Reply

Plaats een reactie