CATRICE Ultimate Matt Lipstick 200 review

door Daphne - verdraaid mooi
catrice-ultimate-matt-lipstick-200-review

Ik kan nooit genoeg rode tinten lipstick in mijn stash hebben en ik draag ze met alle liefde. Ik kon daarom mijn geluk niet op toen ik een rode lipstick opgestuurd kreeg, namelijk de CATRICE Ultimate Matt 200 Craving For Rusty Red. Zou deze rode tint mijn nieuwe favoriet worden? Lees snel verder voor de review!

catrice-ultimate-matt-lipstick-200-review-4

De lipstick zit in een mooie, matzwarte omhulsel. Verder sluit je de verpakking met een kliksluiting en heeft de verpakking onderaan de dop een sticker met de kleur en de kleurcode. Wel zo makkelijk als je meerdere tinten hebt! Verder vind ik het enorm chique ogen dat de merknaam CATRICE in de lipstick gegraveerd staat.

Swatch

catrice-ultimate-matt-lipstick-200-swatch-review

De tint swatcht wat stroef, maar je krijgt wel direct een hele mooie dekking na één veeg. Dat de tint wat stroever swatcht, vind ik zeker geen nadeel. Daaraan merk je dat het echt een matte tint is. Vaak blijft het daardoor goed zitten en dat wil ik natuurlijk!

Look en review CATRICE Ultimate Matt Lipstick 200

CATRICE belooft een volledig matte finish en garandeert zelfs een hoge kleurverspreiding en een intensieve dekking. Met één applicatie zou de crèmige textuur een perfecte matte finish creëren, zonder dat je lippen uitdrogen. Daarom zou hij fijn zijn om te dragen. Dat klinkt al goed, zeker voor een matte lipstick. Er staat geen belofte bij hoeveel uur de lipstick zou blijven zitten, maar dat ga ik natuurlijk wel even voor je testen!

Hieronder vind je twee foto’s. Op foto één is de lipstick net aangebracht. Foto twee is vijf uur later gemaakt.

catrice-ultimate-matt-lipstick-200-review-look-1 catrice-ultimate-matt-lipstick-200-review-look-2

De foto’s laten het al duidelijk zien: de lipstick blijft echt goed zitten. Ik heb zelfs gegeten in de tussentijd.

catrice-ultimate-matt-lipstick-200-review-look1

De lipstick is inderdaad extreem goed gepigmenteerd en geeft daarom een perfecte dekking. Dat had ik natuurlijk al tijdens het swatchen gezien, maar dat is zeker ook het geval op de lippen. De finish is volledig mat, maar toch blijft de lipstick prettig aanvoelen. Je ziet natuurlijk af en toe dat matte lipsticks je lippen kunnen uitdrogen, maar dat heb ik met deze lipstick nog niet ervaren gelukkig. Ik weet niet of ik de textuur nou echt als crèmig zou omschrijven, want hij brengt vrij stroef aan. Daar sta ik ook niet van te kijken voor een matte tint, maar eerlijk gezegd stoor ik me daar niet aan. Zolang de lipstick niet na een flits verdwijnt als sneeuw voor de zon, vind ik het prima!

Ik vind de lipstick een absolute aanrader als je ervan houdt dat je lipstick lang op zijn plek blijft zitten en enorm goed gepigmenteerd is. Ik ben in ieder geval om! De CATRICE Ultimate Matt 200 Craving For Rusty Red is te koop bij Kruidvat voor € 3,99.

catrice-ultimate-matt-lipstick-200-review-2

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

5 reacties

Tessa 20 maart 2019 - 09:45

hij staat je erg goed. mooie kleur is het. ik ga zeker voor deze lipstick kijken

Reply
Edith-Sofia 20 maart 2019 - 11:13

Wauw wat een prachtige kleur! Love it<3

Reply
Deb 20 maart 2019 - 17:57

Vind het een prachtige kleur, staat je ook heel mooi. Vind rode lipstick jou sowieso goed staan.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 20 maart 2019 - 18:45

Wat lief, dank je! Rood is ook absoluut mijn favoriete kleur!😍💄

Reply
Evelien 20 maart 2019 - 21:15

Wat een hij prachtig, hij staat je zó mooi. Ik vind matte lipsticks ook het mooist, dus voor deze ga ik eens kijken. 3,99 is een superleuk prijsje natuurlijk!

Reply

Plaats een reactie