CATRICE True Skin High Cover Concealer review

door Daphne - verdraaid mooi
catrice true skin high cover concealer review-3

De nieuwste concealer van CATRICE zou zowel een goede dekking als een natuurlijke finish hebben. Ik ga testen of de concealer mijn extreem donkere kringen aan kan en hoe het op de huid aanvoelt. Daarom lees je hier de CATRICE True Skin High Cover Concealer review in de kleur 010 Cool Cashmere.

catrice true skin high cover concealer review-2

De concealer bevat hyaluronzuur dat de huid 18 uur lang hydrateert. Daarbij heeft het een uitstekende dekking met een lichte textuur en optimale verzorging zonder maskereffect. De waterproof, matte formule is geschikt voor de normale tot droge huid en zou mooi in de huid smelten zonder dat het op zou hopen in de fijne lijntjes. Volgens CATRICE verbergt het donkere kringen onder de ogen en vervaagt het roodheden en vlekjes perfect.

De concealer zit in een plastic flacon. Ik werd meteen enthousiast bij het zien van de sponsapplicator, want die loopt namelijk van breed naar een heel smal puntje. Zo kun je het product gemakkelijk bij je binnenste ooghoek aanbrengen en kun je alsnog snel werken bij andere zones door de brede, platte kant.

catrice true skin high cover concealer swatch 010 cool cashmere review

Op de afbeelding hierboven zie je de swatch van tint 010 Cool Cashmere. Dit is een redelijk lichte tint met een neutrale tot gele ondertoon. De dekking ziet er hier al veelbelovend uit. Je ziet hier trouwens nog een klein glansje, maar die verdwijnt een paar minuten na het aanbrengen.

Look & review CATRICE True Skin High Cover Concealer

Hieronder vind je twee foto’s. Op de eerste foto draag ik geen concealer en op de tweede foto bracht ik de CATRICE Concealer aan.

catrice true skin high cover concealer swatch 010 cool cashmere review

Ik kocht de concealer bij de DM (een drogisterij in Duitsland), waar ze maar vier tinten in de winkel hadden. Ik kocht de meest lichte tint 010 Cool Cashmere. Online kun je gelukkig kiezen uit 15 tinten, dus dan is de kans groter dat je jouw perfecte match zult vinden. Deze tint is namelijk net wat aan de donkere kant voor mij, maar ik kon het niet laten om de tint te kopen. Over de dekking hoeven we niet te discussiëren, want de foto’s spreken boekdelen. Deze concealer doet wat het belooft en dat voor zo’n laag prijsje! Daarbij loopt het praktisch niet in de lijntjes en blijft het effect er natuurlijk uitzien. Echt een aanrader, want het kan mijn donkere kringen duidelijk aan!

De CATRICE True Skin High Cover Concealer is verkrijgbaar in 15 tinten voor € 3,99 bij Kruidvat en Boozyshop.nl. Dit product is vegan.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Tessa 21 september 2020 - 08:59

Fijn dat het zo’n goede dekking heeft

Reply
bychristiana 21 september 2020 - 09:48

Wat een super goed resultaat zeg, ik blijf me maar verbazen over de goede kwaliteit van het merk Catrice;-)

Reply

Plaats een reactie