CATRICE Tropic Exotic limited edition | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
catrice tropic exotic limited edition

CATRICE komt met een heerlijke zomerse collectie en bevat alles wat je nodig hebt voor een zomerlook. Het bevat levendige kleuren en elegante, gouden tinten die ons herinneren aan aan exotische bloemen, zeldzame dieren en tropische zandstranden. Scroll snel verder om de CATRICE Tropic Exotic limited edition collectie te bekijken.

catrice tropic exotic eyeshadow palette

Tropic Exotic eyeshadow palette | € 7,99
De groene palmbladeren en exotische bloemen op de verpakking doet het palette denken aan tropische bossen en de jungle. Het biedt negen unieke, perfect op elkaar afgestemde kleuren met verschillende finishes, variërend van zachte nudes, goudtinten en roze tot intense blauwtinten en turkoois.

catrice tropic exotic cheek palette

Tropic Exotic cheek palette | € 8,99
Het palette combineert vier verschillende kleuren met een tropisch patroon in verschillende nuances – van licht tot donker. De lichtere kleuren kunnen worden gebruikt voor het aanbrengen van highlights en de donkere kleuren zijn perfect voor het accentueren van de gezichtscontouren. De kleuren passen bij alle huidtonen en de zijdezachte textuur is gemakkelijk aan te brengen en te blenden.

catrice tropic exotic nail lacquer

Tropic Exotic nail lacquer | € 2,99
De nagellakken zijn verkrijgbaar in twee zomerse trendkleuren met een hoge dekking. Het levendige rood en stralende oranje herinnert ons aan zonsondergangen op het strand, de kleuren van tropische bloesems en exotische vogels.

catrice tropic exotic matt face & body bronzer

Tropic Exotic matt face & body bronzer | € 5,99
Deze bronzer geeft de huid een zachte, zomerse teint met een natuurlijke finish. Dankzij de zachte textuur is de bronzer gemakkelijk aan te brengen en te blenden. 

catrice tropic exotic highlighter & bronzing brush

Tropic Exotic highlighter & bronzing brush | € 5,99
Met zijn zachte haartjes en licht afgeronde kwast top, is deze kwast perfect voor het aanbrengen van poedertexturen: voor een natuurlijk uitziende, zomerse teint.

Je shopt de CATRICE Tropic Exotic limited edition van begin juli tot begin augustus 2022 exclusief bij Kruidvat.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

1 reactie

Jolanda 8 april 2022 - 08:10

Wat een leuke en fleurige collectie!

Reply

Plaats een reactie