CATRICE Super Brights nail polish review

door Daphne - verdraaid mooi
catrice review lente 2023 super brights nagellak nail salon click on nails

Na de oogverblindende Neon Blast nagellak van afgelopen voorjaar verruilt CATRICE ze dit jaar in voor de Super Brights nail polish. Hierin vind je vier felle tinten die perfect zijn voor komende zomer, waaronder dé trendkleur van 2023: magenta. Ik laat je swatches zien van een feloranje en helder blauwe tint én vertel je meer over de nieuwe Click on Nails. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de CATRICE Super Brights nail polish review & swatches.

CATRICE Nail Salon In A Box Click on Nails | € 4,99

Voor ik je meer vertel over de Super Brights nagellak, laat ik je eerst deze click on nails nog zien. Hierin vind je 24 amandelvormige kunstnagels in een nuderoze tint. De nagels zijn licht, flexibel en stabiel en gemakkelijk aan te brengen dankzij de ultra-klevende plakstrips.

catrice salon in a box click on nails

Je selecteert de juiste maat kunstnagel, plakt de plakstrip stevig op de onderzijde van de kunstnagel en verwijdert dan de beschermfolie. Plaats dan de kunstnagel op het nagelbed, breng voorzichtig naar beneden en druk stevig aan op de natuurlijke nagel. Je kunt ze zelf naar wens wat inkorten met een nagelvijl. Let op dat je de nagels iedere keer goed aandrukt nadat je je handen gewassen hebt en vermijd langdurig contact met water (zoals douchen). Je kunt ze verwijderen door de nagels in warm water met zeep te laten weken.

Ik heb ze nog niet voor je getest, omdat ik ze wil bewaren voor een leuk feestje. Zeker omdat je niet teveel in contact mag komen met water, gebruik ik ze zelf niet alledaags. Wel heb ik al gekeken of ze passen op mijn extreem smalle nagels en dat is het geval! Daar ben ik al erg blij mee!

CATRICE Super Brights nail polish

catrice super brights nail polish review

De Super Brights nagellak biedt een hoge dekking met een glanzende finish en een lange houdbaarheid. CATRICE adviseert om eerst een base coat aan te brengen. Zo blijft de nagellak langer zitten en worden de nagels beschermd tegen verkleuring. En vooral dat laatste is zeker nodig bij dit soort felle, hooggepigmenteerde tinten. Verder kan een top coat ervoor zorgen dat je nog langer kunt genieten van je manicure.

Review & swatches CATRICE Super Brights nail polish

Ik laat je twee van de vier tinten zien. Verder kun je nog kiezen voor de felgele tint 030 Feeling Sunshine en de magenta roze tint 040 Dragonfruit Popsicle.

010 Aperitivo

catrice super brights nail polish swatch 010 aperitivo review

De CATRICE Super Brights 010 Aperitivo is een feloranje, maar nog net geen fluoriserende tint. Met één laagje heb je al een goede dekking, maar je creëert een full-coverage dekking met twee laagjes. Het is niet alleen een lekker opvallend kleurtje voor je vingernagels, maar ook voor je teennagels.

020 Splish Splash

catrice super brights nail polish swatch 020 splish splash review

De CATRICE Super Brights 020 Splish Splash is een heldere, blauwe tint. Het doet me denken aan een prachtig blauw zwembad waar je komende zomer zeker een duik in wilt nemen. Ook dit kleurtje heeft een volledige dekking met twee laagjes.

De nagellak zit in een potje met een ‘nep’ dekseltje. Daaronder zit een kleine draaidop. Het kwastje is lekker breed en loopt aan het uiteinde wat ovaal. Hierdoor kun je gemakkelijk dicht bij je nagelriemen lakken én snel en streeploos lakken.

catrice super brights nail polish review nagellak kwastje

Zowel qua kwaliteit als qua looks vind ik de nagellak behoorlijk wat weg hebben van de CATRICE ICONAILS Gel Lacquer nagellak. Ik heb de ingrediënten daarom met elkaar vergeleken en die komen in grote lijnen met elkaar overeen. Die lakjes kunnen zeker tegen een stootje en chippen niet gelijk zodra je je haar gaat wassen en blijven dan ook zeker een aantal dagen mooi op je nagels. Kortom: echt een leuke prijstopper.

CATRICE Super Brights nail polish shop je voor € 3,69 bij onder meer Boozyshop. De formule is vegan, cruelty free en vrij van alcohol, microplastics, parabenen en parfum. Lees ook de andere CATRICE reviews.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie