CATRICE Sungasm limited edition | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
catrice sungasm limited edition

De zomer is niet compleet zonder een zomerse glow. Met de CATRICE Sungasm limited edition krijg je gemakkelijk een zongebruinde huid. De producten zijn geschikt voor elke huidskleur en gelegenheid. Een subtiele of een intense zomerse tan met een glinsterend effect? Met deze producten creëer je het!

catrice sungasm sungasm face body highlighter

Face & body highlighter – € 5,99 
De geperste poeder highlighter heeft een zijden textuur en laat je gezicht en lichaam pronken. Het bevat licht reflecterende pigmenten voor een stralende glow.

catrice sungasm sungasm luminizing bronzer

Luminizing bronzer – € 4,99 
De ultra fijne bronzing poeder is beschikbaar is in twee verschillende tinten. Het past bij elke huidskleur en laat een zacht glinsterende finish achter.

catrice sungasm illuminating bronzing pebbles

Illuminating bronzen pebbles – € 4,99 
De licht reflecterende pigmenten geven je huid een subtiele glow voor een huid die eruit ziet alsof het verfijnd is met een soft focus effect. Haal zacht een poederkwast over de parels en breng van buiten naar binnen aan op het gezicht of spreidt royaal over de gewenste delen van het lichaam.

catrice sungasm summer glow make-up setting mist

Summer glow make-up setting mist – € 4,99 
Dit is een primer en fixing spray in één en heeft een geweldig, verjongend effect. Dankzij de fijne vernevelaar wordt de spray gelijkmatig over de huid verspreid, kunnen poedertexturen blenden en creëert het een gladde huid. Het resultaat is een prachtige, stralende en langdurige zomerhuid!

De CATRICE Sungasm limited edition is van midden juni tot en met juli verkrijgbaar in stores met een CATRICE schap.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

2 reacties

Deb 22 april 2020 - 07:25

Mooie producten zitten er tussen. Ik ben benieuwd naar die Illuminating bronzen pebbles, ze zien er een beetje uit als kattenbrokjes (of heb ik gewoon een rijke fantasie) 😂.

Reply
Bianca 22 april 2020 - 08:41

Wat een leuke collectie weer! Ben vooral benieuwd naar de setting mist x

Reply

Plaats een reactie