CATRICE Sun Glow | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
catrice-sun-glow-limited-edition

Een gezonde, zacht gebronsde en glowy huid past perfect bij de zomer. Daarom komt CATRICE nu met de Limited Edition Sun Glow collectie. Hierin vind je prachtige bronzing- en stralende highlight kleuren met zijdezachte poedertexturen en zacht glinsterende, vloeibare producten. Ook perfect als je vakantie tint al wat begint te vervagen tegen het eind van de zomer.

catrice-sun-glow-glowy-face-body-highlighter

Sun Glow Glowy Face & Body Highlighter – € 6,39
Deze extra grote, geperste poeder highlighter geeft lichaam en gezicht een prachtige glow, dankzij de licht reflecterende pigmenten en zijdezachte textuur.

catrice-sun-glow-highlighter-fluidSun Glow Highlighting Fluid – € 4,69
Deze vloeibare highlighter creëert een zacht glinsterende finish op het gezicht en is gemakkelijk te doseren dankzij de pipet applicator. Je kunt de fluid natuurlijk ook mengen met je foundation. Zo krijg je een subtiele glow.

catrice-sun-glow-face-body-brushSun Glow Face & Body Brush – € 6,39
Deze brush is gemaakt van kwalitatieve, synthetische haartjes en is geschikt voor zowel lichaam als gezicht. Met deze kwast is het simpel om poedertexturen aan te brengen met ronddraaiende bewegingen.

catrice-sun-glow-bronzing-powder

Sun Glow Bronzing Powder – € 5,29
Een prachtige glow en frisse teint laten het heerlijke, zomerse gevoel net wat langer duren. Of je nu kiest voor een matte finish bij het contouren, een zachte glans voor stralende accenten of een dewy metal effect voor extra glans: deze drie Bronzing Powders zijn erg fijn en bieden een prachtige look– zonder zon!catrice-sun-glow-bronzing-fluidSun Glow Bronzing Fluid – € 4,69
Deze vloeibare bronzer bevat super fijne glansdeeltjes en creëert een glow, die de huid er net zo gebruind uit laat zien als na een ontspannende vakantie in de zon. Je kunt dit product op specifieke delen van het gezicht aanbrengen of mengen met je foundation voor een natuurlijk uitziende teint.

Ik vind alle items weer prachtig! Ik ben zelf het meest nieuwsgierig naar het effect van de vloeibare bronzer. En jij?

De CATRICE Sun Glow collectie is van half augustus tot half september exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.  

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

1 reactie

Tessa 25 juni 2019 - 22:15

ik ben ook erg nieuwsgierig naar de vloeibare bronzer

Reply

Plaats een reactie