CATRICE Shine Bomb Lip Lacquer review

door Daphne - verdraaid mooi
CATRICE Shine Bomb Lip Lacquer review

Ken je de Shine Bomb lipsticks van CATRICE nog van een paar jaar terug? Het merk komt nu met een gelijknamige liquid variant die een houdbaarheid zou hebben tot 8 uur. Dat heb ik voor je getest met kopjes thee, boterhammen en een oliebol… 🫣 Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de CATRICE Shine Bomb Lip Lacquer review met swatches van alle kleuren.

CATRICE Shine Bomb Lip Lacquer swatch review

CATRICE belooft met deze vloeibare lipstick een gelijkmatig, intens kleurresultaat, een romige formule die hydrateert en een houdbaarheid tot 8 uur zonder de lippen uit te drogen. De formule voelt licht aan op de lippen en plakt niet, waardoor het draagcomfort hoog is. Ik laat je in dit artikel een van de zeven tinten zien: 020 Good Taste. Ben je benieuwd naar de swatches van alle tinten? Bekijk dan onderstaande TikTok.

@verdraaidmooi De nieuwe CATRICE Shine Bomb Lip Lacquer gespot bij Kruidvat en ik swatchte alle kleuren! De liquid lipstick is echt bizar goed gepigmenteerd en zou tot wel 8 uur blijven zitten! Zal ik het uitproberen? #catriceshinebomb #catriceshinebombswatch #catriceshinebombliplacquer #kruidvat #catrice ♬ Sunrise – Official Sound Studio

Schud de lipstick even voor gebruik en breng het aan op droge lippen. Dankzij de prettige applicator en hoge kleurdekking kun je de lipstick heel makkelijk gelijkmatig aanbrengen. De formule is vrij van gluten en olie en is daarnaast vegan en cruelty free.

Review CATRICE Shine Bomb Lip Lacquer 

Ben je benieuwd hoe makkelijk deze liquid lipstick aan te brengen is? Bekijk dan de TikTok waar ik hem op video aanbreng én live test voor je! 

@verdraaidmooi Ik deed de draagtest met de CATRICE Shine Bomb Lip Lacquer en swatch de kleur 020 Good Taste. Het merk belooft een gelijkmatig, intens kleurresultaat, een romige formule die hydrateert en een houdbaarheid tot 8 uur zonder de lippen uit te drogen. Ik heb de draagtest gedaan van zo’n vier uur, dus ik zette in de tussentijd een heerlijk kopje thee, smeerde een boterham met chocoladevlokken en pakte een oliebol met lekker veel poedersuiker. (voor gezonde recepten moet je niet bij mij zijn… 😅). De lipstick geeft enorm af, maar verdwijnt niet direct. Alleen aan de binnenkant van de lippen is de kleur er na het eten en drinken afgesleten, maar de lippen voelen alsnog comfortabel en gehydrateerd aan. Het blijft misschien niet 8 uur perfect zitten, maar je komt een heel eind! PS: kijk een paar TikToks terug voor swatches van alle tinten! #catriceshinebombliplacquer #catriceshinebombliplacquerswatch #catriceshinebomb #catrice #kruidvat #lipsticktest @Catrice Cosmetics @HappyLife PR @boozyshop ♬ sail away (instrumental) – lovelytheband

Ik heb de draagtest gedaan van zo’n vier uur, dus ik zette in de tussentijd een heerlijk kopje thee, smeerde een boterham met chocoladevlokken en pakte een oliebol met lekker veel poedersuiker. (voor gezonde recepten moet je niet bij mij zijn… 😅)

De lipstick geeft enorm af, maar verdwijnt niet direct. Alleen aan de binnenkant van de lippen is de kleur er na het eten en drinken afgesleten, maar de lippen voelen alsnog comfortabel en gehydrateerd aan. Het blijft misschien niet 8 uur perfect zitten, maar je komt een heel eind! Die combinatie zorgt ervoor dat hij een stuk prettiger is dan de meeste andere liquid lipsticks.

CATRICE Shine Bomb Lip Lacquer swatch weartest draagtest review

Je shopt de CATRICE Shine Bomb Lip Lacquer bij onder meer Kruidvat en Boozyshop voor € 4,69 | 3 ml. Lees ook de andere CATRICE reviews.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie