CATRICE review | Lip Booster & Peppermint Berry Glow Lip Balm

door Daphne - verdraaid mooi
catrice lip booster balm review

Buitenom reguliere lipglossen en -balms zie je steeds vaker producten die je lippen optisch meer volume geven of zich aanpassen aan de pH-waarde van de lippen. Ook in de nieuwste CATRICE herfst- en winter update vind je weer zulke producten. Ik test twee varianten met swatches en voor- en na-foto’s. Daarom lees je hier de CATRICE review met de Volumizing Extreme Lip Booster in 030 en de Peppermint Berry Glow Lip Balm.

CATRICE Volumizing Extreme Lip Booster review | € 3,99

catrice volumizing extreme lip booster review

Met deze lip booster krijg je optisch wittere tanden door de lichtblauwe en zilveren glitterdeeltjes in de doorzichtige textuur die reflecteren op het licht. De toegevoegde menthol- en pepermuntgeur creëren een tintelende sensatie op de lippen dat zorgt voor het plumping effect.

Zowel de huls als de sponsapplicator zijn hetzelfde als de CATRICE Volumizing Lip Booster met chili-extract. Simpel, maar prima! Hieronder vind je twee foto’s, waardoor je goed kunt zien of je met deze gloss een volume effect creëert. 

catrice volumizing extreme lip booster before after

voor foto

catrice volumizing extreme lip booster swatch review

na foto

Ik heb het al vaker gezegd, maar een gloss laat je lippen er sowieso voller uitzien. Met en zonder plumping effect. Daarom vind ik het ook mooi om een gloss over een lipstick aan te brengen voor net die extra touch. Op de na-foto vind ik vooral mijn onderlip wat groter ogen. Verder tintelt de gloss echt extreem als je het net aangebracht hebt en worden de lippen ijskoud. Dat is niet het gevoel waar ik altijd op zit te wachten, maar het kan de lippen net wel een extra boost geven. Niet voor dagelijks gebruik dus, maar wel voor de momenten dat ik mijn lippen een extra boost wil geven.

CATRICE Peppermint Berry Glow Lip Balm review | € 4,99

catrice peppermint berry glow lip balm review

Deze lipbalm reageert op de pH-waarde van je lippen, waardoor de kleur voor iedereen anders uit kan pakken. Je krijgt zachte, glanzende lippen met een subtiel kleurtje door de bosbes-, framboos-, zwarte bes- en pepermunt oliën en voedende wassen.

catrice peppermint berry glow lip balm swatch color review

Over de huls is nagedacht, want aan de buitenkant zie je een metallic, beskleurige look en aan de binnenkant is het juist ijsblauw. Net als de formule.

catrice peppermint berry glow lip balm swatch review

Ondanks de combinatie van verschillende bessen, ruik je vooral de pepermunt terug in de balm. Je krijgt dus gelukkig geen zoet smaakje op de lippen, maar juist een verfrissende touch. Ik ben dol op dit soort balms. Het past bij elke look, is subtiel en geeft je daarom een no-make-up make-up look. 

catrice volumizing extreme lip booster glow lip balm swatch review

CATRICE shop je bij Kruidvat en Boozyshop. Het is vegan en cruelty free.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Natascha - Beautyopinie 14 december 2021 - 19:15

Ik vind dit soort balms ook altijd erg fijn. Ideaal voor een snelle to go look 🙂

Reply

Plaats een reactie