CATRICE Pure Simplicity | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
catrice-pure-simplicity

Steeds meer mensen willen niet alleen dat hun beautyproducten dierproefvrij zijn, maar ook vrij van additieven en vegan. CATRICE heeft naar de wensen geluisterd met de nieuwe CATRICE Pure Simplicity Limited Edition lijn.

De make-up producten in de categorieën gezicht, lippen en nagels zijn vrij van PEG’s. Lipsticks bevatten geen siliconen, maar zorgen wel intensief voor de veeleisende huid van de lippen. Ondanks de schonere textuur, zijn er geen compromissen in het effect en zijn alle producten van topkwaliteit waar CATRICE om bekend staat.

De nieuwe CATRICE producten vallen op door hun grote variëteit, innovatieve texturen en bijzondere effecten, waarmee elke look een statement van pure schoonheid wordt. De verpakking bestaat voornamelijk uit papier en bamboe.

catrice-pure-simplicity-baked-blush

Pure Simplicity Baked Blush – € 4,99
Van links naar rechts: Rosy Verve, Naked Petals, Coral Crush, Moody Plump.
Deze poeder blush heeft een zachte textuur, is hoog gepigmenteerd en blende makkelijk. Met zacht glinsterende pigmenten creëert de blush een frisse teint die de wangen doet stralen, zelfs in de koelere herfstmaanden.

catrice-pure-simplicity-matt-lip-colour

Pure Simplicity Matt Lip Colour – € 4,99
Van links naar rechts: Rosy Verve, Naked Petals, Coral Crush, Moody Plump.
Deze lipstick voldoet aan de hoogste verpakkingseisen en staat voor zijn prestaties. De romige textuur van de Pure Simplicity Matt Lip Colour geeft een matte finish en een hoge dekking en voelt prettig aan op de lippen.

catrice-pure-siplicity-nail-polish

Pure Simplicity Nail Polish – € 3,59
Van links naar rechts: Rosy Verve, Naked Petals, Coral Crush, Moody Plump.
Deze nagellakjes zijn vegan en vrij van microplastics. De langhoudende formule zorgt voor een elegante gelglans finish met een hoge dekking op de nagels. De dop is bijzonder: deze is gemaakt van bamboe en maakt van de nagellak een echte blikvanger.

De CATRICE Pure Simplicity lijn is vanaf november tot half december 2019 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Ik vind de tinten prachtig en het is onwijs leuk dat alle producten met elkaar matchen!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

1 reactie

Tessa 20 augustus 2019 - 18:24

Ik vind dit echt een prachtige collectie

Reply

Plaats een reactie