CATRICE PURE Nail Polish review

door Daphne - verdraaid mooi
catrice-pure-nail-polish-review-1

In de nieuwe assortimentsupdate van CATRICE vind je de PURE Nail Polishes. Die zijn onderdeel van de verantwoorde CATRICE Clean & Simple lijn. Deze producten hebben een heldere INCI lijst met geselecteerde grondstoffen, zijn vrij van microplastic deeltjes en geschikt voor elke huidtype. Natuurlijk zijn ze ook vegan en niet getest op dieren. Er is volgens het merk niet bespaard op prestatie en dat ga ik dus testen met de nagellak uit de lijn. Daarom lees je hier de CATRICE PURE Nail Polish review met de tint 04 Simplicity.

catrice-pure-nail-polish-review

De nagellak bestaat voor meer dan 70% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder verzorgende granaatappelolie. De verpakking is, net als de collectie, clean en simple. Het is een simpel rechthoekig flesje met een witte opdruk, waar niet meer op staat dan nodig is.

catrice-pure-nail-polish-review-2

Het kwastje is redelijk breed, waardoor je snel en egaal kunt lakken. Het loopt alleen niet rond af aan de bovenzijde, waarbij je met ronde nagelbedden de nagellak voorzichtig aan moet brengen. Ik ben meer fan van de kwastjes van de CATRICE ICONails, maar dat is natuurlijk persoonlijk en ligt aan de vorm van je nagels.

Swatch & review CATRICE PURE Nail Polish review

De nagellakken zijn verkrijgbaar in vijf verschillende, subtiele tinten, zoals rosé, mauve en roodbruin. Ik laat je de swatch van tint 04 Simplicity zien. Volgens CATRICE geven ze je nagels een verzorgde en natuurlijke look voor iedere gelegenheid. Daarnaast zouden twee dunne laagjes voldoende moeten zijn voor een mooi egale dekking met een glossy finish.

catrice-pure-nail-polish-review-swatch

De nagellak dekt mooi en egaal in twee laagjes. Ik vind het een prachtige, roze nude kleur die matcht bij veel looks. De nagellak droogt alleen niet heel snel, maar dat kun je deels oplossen door een sneldrogende topcoat aan te brengen over de gekleurde lak heen. Om de lak op zichzelf goed te testen, heb ik er geen topcoat over aangebracht. Het glanst mooi van zichzelf en blijft enkele dagen mooi op de nagels zitten voor het gaat chippen. Kortom: een prima lak voor een leuke prijs en met een mooie gedacht erachter.

De CATRICE PURE Nail Polish is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen met een CATRICE schap en kost € 3,99.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

8 reacties

Rachel Kromdijk 26 maart 2020 - 11:09

Wat kan je toch prachtig nagels lakken zeg, een hele mooie kleur ook!

Reply
Sabrina 26 maart 2020 - 11:31

Wat doe je dat toch moooi!!

Reply
bychristiana 26 maart 2020 - 12:28

Ik dacht dat het om een of ander duur merk zou gaan, ik zag serieus pas op het allerlaatst pas dat het om een nagellakje van Catrice gaat;-) En inderdaad, wat kun jij toch mooi je nagels lakken!

Reply
Tessa 26 maart 2020 - 14:40

Ik vind deze kleur echt super mooi

Reply
Deb 26 maart 2020 - 18:13

Dat ziet er goed uit! Ook fijn dat de nagellak voor 70% uit natuurlijke ingredienten bestaat. Ik vind de kleur ook erg mooi, maar ben ook benieuwd naar de mauve tint. Daar ga ik binnenkort voor op zoek in de winkel!

Reply
Marjolein 26 maart 2020 - 21:11

Wat een super leuk kleurtje! Catrice nagellak blijft bij mij meestal niet zo goed zitten, maar hier ben ik toch wel benieuwd naar.

Reply
Mariska 28 maart 2020 - 10:38

Ik moet hem nog proberen maar vind die kleur ook zo mooi 🙂

Reply
Babs 30 maart 2020 - 21:01

Jaloers op jouw prachtige nagels, en de lak is ook prachtig! Glanst als een malle!

Reply

Plaats een reactie