CATRICE Powerful Elegance face & cheek palette review

door Daphne - verdraaid mooi
catrice-powerful-elegance-everyday-face-and-cheek-palette-review-2

Bij de halfjaarlijkse assortimentsvernieuwing van CATRICE zijn er drie verschillende, prachtige gezichtspaletten uitgebracht, die perfect passen bij iedere huid. Ik ga vandaag het CATRICE Powerful Elegance Everyday Face and Cheek palette reviewen. Zal ik een mooie, gezonde gloed op mijn gezicht krijgen of wordt het een vlekkerige warboel? Kijk snel verder!

catrice-powerful-elegance-everyday-face-and-cheek-palette-review

Het palette zelf is gemaakt van karton met een plastic laagje er overheen. De tinten zelf zitten in een plastic omhulsel. Aan de binnenzijde vind je een grote spiegel. In dit palette zitten zes tinten, namelijk twee blushes, één highlighter, één illuminator en twee bronzers.

catrice-powerful-elegance-everyday-face-and-cheek-palette-review-1

Be yourself… everyone else is already taken!

Een mooie quote rondom de spiegel, met een mooie gedachte!

Swatches

catrice-powerful-elegance-everyday-face-and-cheek-palette-swatch-review

V.l.n.r.: Luminous Blush, Shimmering Highlighter, Satin Matt Bronzer, Matt Blush, Soft Illuminator, Matt Bronzer

Alle tinten zijn prachtig! Ik word weggeblazen door het pigment van alle zes de tinten! Het is fijn dat je met één palette meerdere kanten op kunt. Het past dus bij verschillende looks, in verschillende seizoenen.

De bovenste bronzer heeft een meer oranje finish en de onderste een meer assige finish. Je kunt dus zelf kijken wat het beste bij jouw huid past én je kunt ze natuurlijk ook gewoon mengen. Verder zit er een glanzende en een matte blush in het palette. Daarnaast vind je een mooie, warme highlighter en een illuminator in het palette. De ene zorgt voor een glans, de ander voor een meer satijnen finish.

Look

catrice-powerful-elegance-everyday-face-and-cheek-palette-review-look

Ik heb onder mijn jukbeenderen de twee bronzers gemengd aangebracht. Op de appeltjes van mijn wangen en naar achteren geblend, heb ik de matte blush aangebracht. De highlighter heb ik op de jukbeenderen aangebracht. Op mijn voorhoofd tegen de haarlijn aan, heb ik de Satin Matt Bronzer aangebracht. In het midden van mijn voorhoofd heb ik de Soft Illuminator aangebracht.

Review CATRICE Powerful Elegance face and cheek palette

Het pigment van alle tinten… WAUW! Je moet heel goed opletten dat je niet te enthousiast te lang met je kwast in bijvoorbeeld de blush gaat, want je hebt maar een heel klein beetje nodig voor een heel mooi effect. Je brengt de tinten makkelijk en zonder te vlekken aan. Ook het in elkaar blenden van de tinten, krijg je voor elkaar in een handomdraai.

De highlighter en illuminator lijken misschien op elkaar, omdat je met beide producten delen van je huid kunt oplichten. Toch zijn ze voor mij verschillend in gebruik. Het verschil zit hem in de manier van aanbrengen op verschillende plekken. De highlighter breng je aan op één bepaalde plek, die je opgelicht wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan je jukbeenderen of je cupidoboog. De illuminator kun je op een groter gebied aanbrengen. Het kan zelfs, als je dat wilt, over je hele gezicht. De illuminator zorgt namelijk voor een zachte, subtiele gloed. Het geeft een meer satijnen glans, die er erg gezond uit ziet. Ik vind het erg fijn dat beide soorten in dit palette zitten!

Ik ben heel blij met dit gezichtspalette en vind het een absolute aanrader! Ben jij wat lichter of juist donkerder dan dat ik ben? Geen probleem! CATRICE heeft in totaal drie verschillende gezichtspaletten in diverse tinten.

Het CATRICE Powerful Elegance Everyday Face and Cheek palette is te koop bij Kruidvat voor € 11,99.

catrice-powerful-elegance-everyday-face-and-cheek-palette-review-3

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

6 reacties

Yara 12 februari 2019 - 07:36

Oeh wat een mooi effect zeg! Ik ga hem denk ik ook kopen 🙂

Reply
allaboutbertina 12 februari 2019 - 09:38

Wauw wat een mooi palette. Ik heb de andere twee varianten gekocht en deze laten liggen. Vind dat dat ze alle drie heel erg op elkaar lijken qua kleuren. Nooit verwacht dat de pigmentatie zo goed zou zijn.

Reply
Tessa 12 februari 2019 - 18:08

Wow, het staat je echt prachtig. Zo fijn dat de producten van Catrice steeds beter worden

Reply
Sonja Van de Sande 12 februari 2019 - 19:28

Heel mooi! Wat een mooie look ook!

Reply
Deb 13 februari 2019 - 20:49

Wat een mooi palette, je look ermee is ook erg geslaagd. Vind je rode lipstick er ook heel goed mee matchen. Ik wist dus niet wat het verschil is tussen een highlighter en een illuminator, heb ik weer wat geleerd 😊.

Reply
Evelien 20 februari 2019 - 21:58

Wow, die blush is echt heel mooi! En wat een mooie look heb je gemaakt. Handig dat er ook drie varianten zijn, daar hebben ze goed over nagedacht 😊

Reply

Plaats een reactie