CATRICE Pearl Glaze limited edition | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
catrice pearl glaze trend edition

Deze nieuwe limited edition creëert moderne looks in het koude seizoen. De items zijn geschikt voor zowel een alledaagse look als voor stijlvolle gelegenheden. Als kers op de taart zitten alle beautytools in een prachtige verpakking. De Pearl Glaze Edition is hiermee niet alleen een echte blikvanger aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant! Benieuwd? Scroll dan snel verder voor de CATRICE Pearl Glaze limited edition.

catrice pearl glaze face jewels

Face jewels | € 3,99
Deze gezichtsjuwelen zijn gemaakt van parels en strass-steentjes, voor een extravagante look. Let op dat je ervoor zorg dat je gezicht schoon en vetvrij is, zodat de gezichtsjuweeltjes lang kunnen blijven zitten. Plak ze simpelweg direct op je gezicht met je vingers of een pincet. 

catrice pearl glaze highlighter face glaze

Highlighter face glaze | € 6,99
Deze highlighter bevat een innovatieve balmtextuur en lichtreflecterende glansparels voor een stralende glow. Daarnaast is de verpakking met parelornamenten ook een echte blikvanger.

catrice pearl glaze eyeshadow & blush palette

Eyeshadow & blush palette | € 8,99
De vier verschillende oogschaduwtinten in roze, paars, bruin en wit geven de ogen het accent, terwijl de roze blush een natuurlijke touch-up aan het gezicht geeft. Het zijn poederige texturen die gemakkelijk aan te brengen en te blenden zijn. 

catrice pearl glaze crystal lipstick

Crystal lipstick | € 4,99
Deze lipsticks geven je lippen een schitterende glans. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren: paars en roze. De balmtextuur is gemakkelijk aan te brengen en de glitterdeeltjes geven je lippen een stralende finish. 

De CATRICE Pearl Glaze collection is van november tot begin december 2022 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

Plaats een reactie