CATRICE overnight beauty aid | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
catrice overnight beauty aid trend edition

Met de CATRICE overnight beauty aid nieuwe limited edition is slechts één nacht nodig om een prachtige huid te hebben in de ochtend. Alle zes producten in de collectie bevatten kalmerend en rustgevend lavendel, zijn vegan en garanderen relaxing me-time in de avond én een verjongende nacht voor lichaam en geest. Slaap zacht, mijn huid! Scroll snel verder om alle items te bekijken.

catrice relaxing mist

Relaxing mist | € 5,99 
Dit product maakt van jouw avondroutine een absolute wellness ervaring. Met de warme, aardse geur van sandelhout en lavendel straalt de aroma spray pure ontspanning uit en helpt het om innerlijke rust te vinden. Het kan gebruikt worden voor zowel het gezicht als het lichaam.

catrice calming face serum milk

Calming face serum milk | € 5,99 
Met een pre- en probiotisch complex biedt het hydratatie en kalmeert het onze wervelwind van gedachten in de avond met de rustgevende geur van lavendel.

catrice repairing leave in hand mask

Repairing Leave in hand mask | € 2,99 
Sheaboter, lavendelolie en olijfolie herstellen droge, gebarsten gebieden en stralen een fijne geur uit. Breng het royaal aan voor het slapengaan, combineer het met een rustgevende handmassage en word de volgende ochtend wakker met zichtbaar zachte en verzorgde handen.

catrice multipurpose oil

Multipurpose oil | € 5,99 
De toegevoegde oliën zijn zeer voedend en verzachtend voor de huid. De essentiële olie ylang ylang heeft daarnaast een rustgevend effect en een fijne bloemzoete geur. Breng simpelweg aan op de gewenste delen van de huid en masseer zacht in.

catrice recovering overnight face mask

Recovering overnight face mask | € 5,99 
Je brengt het masker aan als een crème voordat je naar bed gaat. Het heeft ‘s nachts een continue werking en geeft het gezicht een langdurige extra portie verzorging. Het squalaan ingrediënt in het masker hydrateert de huid intensief en laat het er de volgende ochtend fris, soepel en stralend uitzien.

catrice restoring overnight lip mask

Restoring overnight lip mask | € 3,99 
Van dit lip masker met sheaboter krijg je zachte en zoenbare lippen. Breng aan voor het slapengaan en masseer zacht in de delicate huid van de lippen voor een extra boost aan verzorging ’s nachts. Beautytip: een peeling bereidt de lippen perfect voor op het lipmasker en laat de ingrediënten nóg beter absorberen.

De CATRICE Overnight Beauty Aid limited edition is van midden juni tot eind juli exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

Plaats een reactie