CATRICE Our Heartbeat Project | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
catrice-our-heartbeat-project-limited-edition

CATRICE gaat met een van de bestsellers uit haar assortiment 10% van de verkoopopbrengst doneren aan diverse organisaties. Dit is een onderdeel van de CATRICE Limited Edition ‘Our Heartbeat Project’. Lees snel verder en draag binnenkort ook je steentje bij!

De Liquid Camouflage High Coverage Concealer is vanaf eind juni tot begin augustus verkrijgbaar in een exclusief design. CATRICE doneert 10% van de verkoopopbrengst aan de volgende organisaties: Independence Through Art, ColorGlam By CadaVida en het Beauty For Life Program. Deze organisaties ondersteunen sociaal achtergestelde vrouwen uit Syrië, Colombia en Duitsland.  Dit ligt in lijn met het CATRICE motto: #makeupartistatheart. De initiatieven richten zich op om vrouwen de opleiding te bieden die ze nodig hebben als visagist of nagelstylist. Zo worden ze geholpen om hun creativiteit te ontwikkelen en financieel onafhankelijk te worden.

Liquid Camouflage High Coverage Concealer – € 3,59

Deze concealer van CATRICE is hooggepigmenteerd en is daarom de favoriet van veel beauty-addicts. Het camoufleert donkere kringen, onregelmatigheden van de huid en tatoeages. Ook droogt deze concealer de huid niet uit. Daarnaast is de concealer waterproof en erg langhoudend.

catrice-our-heartbeat-project-limited-edition-1

Deze limited edition variant is verkrijgbaar in een gelimiteerde roségouden uitgave met hartslagmotief.

Ken en gebruik jij deze concealer al? Ik zeker wel! Daarom ga ik zeker eind juni naar Kruidvat om deze variant te scoren en daarmee de goede organisaties te steunen!

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

5 reacties

Tessa 15 april 2019 - 10:55

wat een prachtig initiatief. ik ge gebruik deze concealer niet maar ga hem wel kopen om de goede doelen te steunen. en tsja als zuster vind ik de hartslag op de verpakking een leuk detail

Reply
Manon 15 april 2019 - 19:59

Wat een leuk idee dit. Ik heb nog nooit concealers gebruikt van Catrice. Ik ga in juni even kijken!

Reply
Lisanne Pörteners 16 april 2019 - 09:50

Wat een goed idee! Ik heb zelf geen concealer van Catrice, maar ik ga nu toch even kijken als ze uitkomen.

Reply
janine 16 april 2019 - 15:24

Ik gebruik eigenlijk nooit een concealer. oeeps. deze zien er echter wel heel erg goed uit!

Reply
Yousra Yasmine 16 april 2019 - 18:04

Wauw wat een onwijs mooi initiatief! Ik gebruik zelf eigenlijk altijd de concealer van catrice dus deze ga ik zeker kopen hihi!

Reply

Plaats een reactie