CATRICE nieuwe oogmake-up review | lente 2024

door Daphne - verdraaid mooi
CATRICE nieuwe oogmake-up review | lente 2024

Met de nieuwe halfjaarlijkse assortimentsupdate heeft CATRICE weer prachtige oogmake-up producten uitgebracht. Waaronder een ge-wel-dig oogschaduwpalette waarin je je waant in Afrika op safari én een mascara die écht een vals-wimpereffect creëert. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de CATRICE review met het Safari Fever Slim oogschaduwpalette, Super Glue Brow Styling Gel, Ink Eyeliner Waterproof en de Fake It Volume & False Lash mascara.

CATRICE Super Glue Brow Styling Gel | € 4,69

De Super Glue Brow Styling Gel geeft ultrasterkte fixatie aan de wenkbrauwen zonder een plakkerig of onprettig gevoel. En dankzij het kleine borsteltje kun je het heel nauwkeurig aanbrengen.

CATRICE Super Glue Brow Styling Gel review

Ik laat je de tint 030 Deep Brown zien, maar er is ook een transparante en lichtbruine variant verkrijgbaar. Een écht goede wenkbrauwgel vinden, is wat mij betreft echt een uitdaging. De een doet helemaal niks en de ander is zó sterk dat je het de hele dag voelt zitten. Daarom is de essence fix it LIKE A BOSS transparent brow fixing gel nog steeds mijn ultieme favoriet, maar dit is een heel goed alternatief met een kleurtje! Je wenkies blijven op hun plek zitten zonder dat de haren heel hard aanvoelen.

CATRICE Safari Fever Slim oogschaduwpalette | € 9,89

CATRICE Safari Fever Slim oogschaduwpalette review

Het Safari Fever Slim oogschaduwpalette bevat zowel matte, glinsterende als metallic texturen. De formule is vrij van parfum, alcohol en parabenen.

De poeders hebben bijna geen fall-out, blenden heel mooi in elkaar over en blijven lang zitten. Ik raad je wel aan om de shimmers aan te brengen met je vingers of een vochtig penseel voor net dat beetje extra pigment.

CATRICE Safari Fever Slim oogschaduwpalette swatch look review

Wil je weten welke tinten ik gebruikt heb voor de ooglook? Bekijk dan onderstaande TikTok video, waarin ik je stap voor stap meeneem welke kleuren ik aanbracht. 

@verdraaidmooi Ik maakte een ooglook met vier nieuwe producten van CATRICE en ik stond echt versteld van de geweldige kwaliteit! De Super Glue Brow Styling Gel geeft ultrasterkte fixatie aan de wenkbrauwen zonder een plakkerig of onprettig gevoel. En dankzij het kleine borsteltje kun je het heel nauwkeurig aanbrengen. Het Safari Fever Slim oogschaduwpalette bevat zowel matte, glinsterende als metallic texturen. De poeders hebben bijna geen fall-out, blenden heel mooi in elkaar over en blijven lang zitten. Ik raad je wel aan om de shimmers aan te brengen met je vingers of een vochtig penseel voor net dat beetje extra pigment. De waterproof Ink Eyeliner heeft een ultrafijne precisietip, waarmee je zowel dikke als fijne lijnen kunt zetten, is vlekbestendig en heeft een diepzwarte, matte finish. Met de Fake It Volume & False Lash mascara creëer je gekrulde, lange en volumineuze wimpers voor het ultieme valse-wimpereffect. De opbouwbare, lichte formule is vlekbestendig en blijft tot wel 24 uur zitten. Dit is de uiteindelijke look en ik ben echt heel blij met het resultaat. Kijk ook even hoe mooi mijn wimpers gesepareerd zijn! Aanrader! #catrice #eyelooktutorial #catricefakeitvolumemascara #catricemascara #catriceeyeshadow #catriceeyeliner #catricesupergluebrowstylinggel #catricesuperglue #viralmakeup #makeuptok @Catrice Cosmetics @HappyLife PR @boozyshop ♬ origineel geluid – Daphne | verdraaidmooi

CATRICE geeft aan dat dit oogschaduwpalette een verbeterde formule bevat en daar kan ik me helemaal in vinden. Wat is het merk goed geworden joh qua oogschaduws! Echt niet meer te vergelijken met de oogschaduws van een aantal jaar geleden die bijna geen pigment afgaven. Dit palette komt eng dicht in de buurt van de prijzigere high-end merken. Twijfel je nog? Niet doen! En dit palette herinnert me weer dat ik echt meer warme, kopertinten moet gaan dragen.

CATRICE Safari Fever Slim oogschaduwpalette swatch review eyeliner

CATRICE Ink Eyeliner Waterproof | € 3,99

De waterproof Ink Eyeliner heeft een ultrafijne precisietip, waarmee je zowel dikke als fijne lijnen kunt zetten, is vlekbestendig en heeft een diepzwarte, matte finish. De formule is vrij van parfum, alcohol en olie.

CATRICE Ink Eyeliner Waterproof review swatch

Ik gebruik de laatste maanden eigenlijk bijna alleen maar bruine eyeliners, maar toch is die afwisseling met een zwarte variant wel weer eens leuk. Zeker bij de tinten van deze look. De tip werkt fijn, want je kunt er dunne, krachtige lijnen mee zetten die dankzij de enorm zwarte formule direct volledige dekking geven.

CATRICE Fake It Volume & False Lash mascara | € 5,49

CATRICE Fake It Volume & False Lash mascara review

Met de Fake It Volume & False Lash mascara creëer je gekrulde, lange en volumineuze wimpers voor het ultieme valse-wimpereffect. Dat is mede dankzij de zandloper vorm van het vezelborsteltje. De opbouwbare, lichte formule is vlekbestendig en blijft tot wel 24 uur zitten. De formule is vrij van parfum en alcohol.

CATRICE Fake It Volume & False Lash mascara result look review

Het is lang geleden dat ik zo onder de indruk was van een mascara van CATRICE. Vaak maakt het mijn wimpers toch vrij zwaar, waardoor de krul eruit gaat en er rechte wimpers overblijven. Onwijs zonde! In dit geval is dat zeker niet. En wat zijn ze mooi gesepareerd en lang! Echt een false last effect! 

CATRICE Fake It Volume & False Lash mascara result effect review

Je shopt CATRICE bij Kruidvat en Boozyshop. Lees ook de andere CATRICE reviews.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie