CATRICE nieuwe nagellak review | lente 2024

door Daphne - verdraaid mooi
CATRICE nieuwe nagellak review | lente 2024

Herinner je de Dream In nagellakjes van de vorige CATRICE assortimentsupdate nog met die schitterende glitter lakjes? Het merk breidt die collectie dit voorjaar uit met vier nieuwe tinten. Ook is er met de Pastel Please lakjes gedacht aan de liefhebbers voor de zachte pastelkleuren mét glitters. En een base coat mag natuurlijk niet ontbreken. Kortom: scroll snel verder om wat nieuwe lakjes mét swatches te bewonderen in de CATRICE nagellak review.

CATRICE Dream In… Holo Blast brush swatch review

Alle lakjes hebben het fijne, brede kwastje, waarmee je snel en gelijkmatig kunt lakken.

CATRICE Proplex Bond Repair Base Coat | € 3,99

CATRICE Proplex Bond Repair Base Coat review

Deze base coat bevordert het versterken, verstevigen en herstellen van de nagels en zorgt tegelijkertijd voor een glad, gelijkmatig nageloppervlak. Daarnaast verlengt het de houdbaarheid van nagellak en voorkomt het vlekken op je eigen nagels. De clean-beauty formule is verrijkt met gepatenteerde hexanal, boekweitextract, msm en quinoamelk om de nagels te beschermen en herstellen.

Uit een zelfevaluatie onder 50 vrouwen gedurende twee weken twee keer per week aanbrengen, zijn de volgende resultaten gekomen: 

  • 90% bevestigt sterkere nagels
  • 94% bevestigt gezonder uitziende nagels
  • 96% bevestigt minder nagelsplitsing

CATRICE Pastel Please Nail Polish | € 3,99

CATRICE Pastel Please Nail Polish review

CATRICE brengt vier Pastel Please nageltinten uit, waarvan ik je de swatch van tint 010 Think Pink laat zien. De andere tinten zijn trendy blauw, geel en groen. De formule heeft een hoge kleurintensiteit en bevat subtiele glitterpigmenten die in het licht reflecteren.

CATRICE Pastel Please Nail Polish swatch 010 think pink review

Hoe schattig is dit lieflijke roze kleurtje? 

CATRICE Dream In… Holo Blast | € 3,99

CATRICE Dream In… Holo Blast review

CATRICE brengt vier nieuwe Dream In… tinten uit, waarvan ik je hier de tint Holo Blast 060 Prism Universe laat zien. Andere tinten hebben een variatie van glanzende, glitter en holografische finishes en kunnen zowel als nagellak of als top coat gedragen worden. Allemaal zijn het trend gedreven tinten met sneldrogende, langhoudende formules. Het merk geeft zelf aan dat de formule langhoudend is en dat geloof ik ook zeker wel. Ik had namelijk veel moeite met het verwijderen van de lak en vooral de glitters op mijn nagels. 😉

CATRICE Dream In… Holo Blast swatch 060 prism universe review

Echt een geweldige tint! Zeker in de zomer wanneer de zonnestralen op je nagels schijnen. Oogverblindend! 

Je shopt CATRICE bij Kruidvat en Boozyshop. Lees ook de andere CATRICE reviews.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie