CATRICE nieuwe lip items review | oil, booster, balm

door Daphne - verdraaid mooi
CATRICE nieuwe lip items review | oil, booster, balm

Lipproducten die nét wat meer doen dan je verwacht. Daar is CATRICE goed in en dat laat ze ook weer zien bij haar laatste assortimentsupdate. Hierin vind je namelijk een verzorgende lipolie en -gloss in één, een spike chili gloss voor een maximale plumping effect en een balm die reageert op de pH-waarde van je lippen, maar er eigenlijk te mooi uit ziet om te gebruiken. Ben je benieuwd en wil je ook net wat extra’s? Scroll dan snel verder voor de CATRICE review (met swachtes!) met de nieuwste lip items: Glossin’ Glow Tinted Lip Oil, Max It Up Lip Booster Extreme en de Glitter Glam Glow Lip Balm.

CATRICE Glossin’ Glow Tinted Lip Oil | € 4,49 

CATRICE Glossin’ Glow Tinted Lip Oil review

Deze lip olie combineert een hooglans finish met de intensief voedende eigenschappen van een lipbalm. Daarnaast reageert het op de natuurlijke pH-waarde van je lippen voor een zachtroze finish. De formule is onder meer verrijkt met kersen- en granaatappelolie dat de lippen een ultieme voedende boost geeft. Gluten, microplastics, parabenen vind je niet terug in de ingrediëntenlijst én de formule is vegan en cruelty free.

CATRICE Glossin’ Glow Tinted Lip Oil swatch 010 keep it juicy review

De lipolie is in vijf tinten verkrijgbaar en ik laat je de swatch van de tint 010 Keep It Juicy zien. Een subtiele roze tint. Daarnaast is het nog verkrijgbaar in donker roze, rood, oranje en zelfs geel.

Review CATRICE Glossin’ Glow Tinted Lip Oil

Het eerste wat me opviel aan de olie is dat hij niet heel vloeibaar is. Dat maakt het dus ook een perfect product om mee te nemen in je tas voor onderweg. Mijn tas heeft namelijk al eens onder gezeten door een lipolie die net te vloeibaar was voor de flacon en er gewoon uit sijpelde. 

CATRICE Glossin’ Glow Tinted Lip Oil swatch 010 keep it juicy look review

Een lipgloss draag ik al graag, maar als het ook verzorgende ingrediënten heeft, merk ik dat ik er nog sneller naar grijp. Ook gewoon thuis zonder complete make-up look om puur mijn lippen extra te verwennen. Daarbij maakt het mijn lippen net wat voller roze dankzij de subtiele tint én de reactie van mijn huid, waardoor het effect van een frisse, natuurlijke look versterkt wordt. Die ontstane kleur door de reactie van je huid blijft trouwens nog net wat langer zitten op de lippen dan de gloss zelf. 

CATRICE Max It Up Lip Booster Extreme | € 3,99

CATRICE Max It Up Lip Booster Extreme review

Deze lipgloss heeft een plumping effect voor extra volumineuze lippen. De finish is vrij transparant en glossy, waarbij de gloss gemakkelijk aan te brengen is dankzij de zachte applicatiepunt. De formule is vrij van gluten, microplastics en parabenen. Daarnaast is het vegan en cruelty free.

CATRICE Max It Up Lip Booster Extreme swatch 010 spice girl review

De lip booster is in vier tinten verkrijgbaar en ik laat je de swatch van de tint 010 Spice Girl zien. Die is verrijkt met menthol- en chili-extract die de lippen verkoelt en laat tintelen. Naast die tint is de lip booster verkrijgbaar in een formule die en warm, aangenaam tintelend gevoel geeft, een formule die een zichtbaar witter-makend effect heeft op de tanden en een formule die reageert op de pH-waarde van je lippen.

Review CATRICE Max It Up Lip Booster Extreme

CATRICE Max It Up Lip Booster Extreme swatch 010 spice girl look review

Ik vind de gloss een mooie kleur hebben, maar wat betreft het plumping effect vind ik mijn lippen er niet voller uitzien dan op de foto met de lipolie. Een gloss op zichzelf laat de lippen al optisch voller lijken en ik denk dat ik het vooral daarvan moet hebben. Daarbij vind ik het ook prettiger als een gloss geen tintelend effect heeft. Daarom houd ik het zelf liever bij de lipolie. Al ben ik trouwens wel benieuwd naar die variant die de lippen optisch witter zou laten lijken. Dat klinkt heel interessant!

CATRICE Glitter Glam Glow Lip Balm | € 5,69

CATRICE Glitter Glam Glow Lip Balm review

Deze lipbalm is verrijkt met schitterende glitterdeeltjes die een glanzende finish creëren. De textuur reageert op de individuele pH-waarde van de lippen, voor een unieke roze tint. Daarnaast voedt het de lippen en laat ze zo heerlijk zacht aanvoelen. De formule is vrij van gluten, microplastics en parabenen. Daarnaast is het vegan en cruelty free.

CATRICE Glitter Glam Glow Lip Balm textuur swatch review

Dit is zo’n typische make-up item die eigenlijk te mooi is om te gebruiken, dus dat ga ik dan ook eens een keer niet doen. 😉 Ik heb de afgelopen jaren al heel wat lipbalms van zowel essence als CATRICE getest die reageren op je individuele pH-waarde en daarom gun ik jouw zo’n mooie balm. Daarom ga ik dit product bij de winactie leggen die je binnenkort kunt verwachten. 

Je shopt CATRICE bij Kruidvat en boozyshop.nl. Lees ook de andere CATRICE reviews.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie