CATRICE Neon Blast Nail Polish swatches

door Daphne - verdraaid mooi
catrice neon blast nail polish review

Zet je zonnebril maar op, want CATRICE komt met fluoriserende nagellakjes die oogverblindend zijn. Bij de neon fashion trends moet je natuurlijk bijpassende nagellakjes hebben voor je statement look en ik laat je twee van de vier tinten zien. Scroll daarom snel verder om de CATRICE Neon Blast Nail Polish swatches te bekijken.

catrice neon blast nail polish review

De Neon Blast nagellakken zijn er in de kleuren Energizing Yellow, Dazzling Orange, Blazing Coral en Flashing Pink. Allemaal zijn het longlasting tinten met een hoge gloss finish.

catrice neon blast nail polish swatch review

De nagellak zit in een potje met een ‘nep’ dekseltje. Daaronder zit een kleine draaidop om bij de nagellak te komen. Het kwastje is lekker breed en loopt aan het uiteinde wat ovaal. Hierdoor kun je gemakkelijk dicht bij je nagelriemen komen en snel en streeploos lakken.

CATRICE Maxi Stay Gel Top Coat | € 3,59

catrice maxi stay gel top coat review

CATRICE adviseert zelf om eerst een base coat aan te brengen en daarna een top coat. Zo kun je nog langer genieten van je gekleurde nagels. Ik ontving zelf een top coat uit de nieuwste collectie: CATRICE Maxi Stay Gel Top Coat. Die verlengt de houdbaarheid van nagellak tot wel 10 dagen en geeft een sterke gelfinish met een vol effect. Daarbij maakt het de nagels extreem veerkrachtig.

Swatches & review CATRICE Neon Blast Nail Polish 

02 Dazzling Orange

catrice neon blast nail polish swatch 02 dazzling orange review

04 Flashing Pink

catrice neon blast nail polish swatch 04 flashing pink review

Beide tinten heb ik geswatcht in combinatie met de top coat. Hiermee breng je je manicure echt tot een hoger level. Zonder die top coat zijn de lakjes zeker nog mooi, maar ze glanzen dan net wat minder extreem. En dat extreme vind ik juist heel erg mooi.

Of het klopt durf ik niet te zeggen, maar ik vind ze qua looks en gebruik sprekend lijken op de CATRICE ICONails Gel Laquer nagellak die in tal van tinten verkrijgbaar is. Je hebt twee laagjes nodig voor een egale, volledige dekking. Verder kunnen de lakjes zeker tegen een stootje of een ‘haarwasbeurt’, maar 10 dagen red je niet zonder chips. Persoonlijk verwacht ik dat ook niet bij normale nagellak en zeker niet voor die prijs. Het bedrag zijn ze wat mij betreft meer dan waard. 

De CATRICE Neon Blast Nail Polish shop je bij Kruidvat en Boozyshop voor € 3,59.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Simone 11 april 2022 - 19:04

Wat een leuke kleurtjes!

Reply
bychristiana 12 april 2022 - 12:42

Oh pfoeh, geen enkele nagellak houdt bij mij 10 dagen, echt dramatisch. Ik ben al blij als ik 1 dag zonder chipjes in mijn nagellak haal. Ik probeerde laatst een tijdje zonder nagellak in de hoop dat het goed zou zijn voor mijn nagels, maar ik heb het nog geen week vol gehouden haha, ik vind nagellak veel te leuk (ook al moet ik het dan steeds bijwerken;-))

Reply

Plaats een reactie