CATRICE nagellak swatches herfst/winter 2022

door Daphne - verdraaid mooi
catrice nagellak swatches herfst winter 2022

Ik moet er nog even niet aan denken, maar in de winter zullen onze handen weer vaak verstopt zitten in handschoenen. Althans… Dat is bij deze koukleum wel het geval.😉 Toch mogen we ze niet vergeten. Zeker niet met de nieuwste kleurtjes uit de CATRICE update. Ik laat je een fantastische metallic kleur zien, een nieuwe tint uit de bekende ICONails Gel Lacquer collectie en fun nail art stickers. Scroll daarom snel verder om de CATRICE nagellak swatches te bekijken.

CATRICE Brave Metallics nail polish review | € 3,99

catrice brave metallics nail polish review swatch 01 starry nights

Ik bijt het spits af met de nieuwe lakjes uit de Brave Metallics Nail Polish lijn. Deze nagellak heeft een hooggepigmenteerde textuur met een hoge dekking en een langhoudend metallic effect. Door de speciale formule hoef je geen top coat aan te brengen. Dat heb ik dan ook met onderstaande swatch niet gedaan.

Brave Metallics is in vijf tinten verkrijgbaar en ik laat je hier 01 Starry Nights zien. Dat is een diepzwarte, metallic tint. Daarnaast kun je kiezen voor limegroen, babyblauw, cherry rood en nude bruin.

catrice brave metallics nail polish swatch 01 starry nights review

Qua design en kwastje lijkt hij sprekend op de ICONails: met een ‘nep’ dopje en een perfect kwastje, waarmee je snel en egaal kunt lakken.

Metallic formules vind ik eigenlijk altijd een lange houdbaarheid hebben op de nagels en zijn vaak met geen mogelijkheid van je nagels te verwijderen. Dat is hier niet anders. Je kunt dus lang van je manicure genieten die trouwens ook echt intens goed dekt. Met één laagje is de dekking al goed, maar twee laagjes zorgen gegarandeerd voor een full-coverage dekking.

CATRICE ICONails Gel Lacquer collectie herfst/winter 2022 | € 2,99

catrice iconails gel lacquer review swatch swatch 125 toffee dreams

Deze soort nagellak zit al een aantal jaar in het assortiment en heb ik twee jaar geleden al uitgebreid gereviewd. De formule biedt een maximale houdbaarheid en een hoogglans finish door gebruik van de GLOSS SEAL’RTM technologie. De nagellak blijft tot wel zeven dagen zitten zonder topcoat! Daarnaast is de formule verrijkt met açai olie, dat bekend staat vanwege zijn voedend, vochtinbrengend en herstellend effect en ondersteunt de hoogglans finish.

Deze nagellak heeft dus het kwastje waar ik het net al over had: hij is lekker breed en loopt aan het uiteinde ovaal. Zo kom je gemakkelijk dicht bij je nagelriemen en kun je snel en streeploos je nagels lakken.

catrice iconails gel lacquer swatch 125 toffee dreams review

De nagellak is in talloze tinten verkrijgbaar en ik laat je hier de swatch zien van de tint 125 Toffee Dreams. Dat is een warme, lichtbruine tint. Benieuwd naar mijn uitgebreide mening? Lees dan deze review terug. Bekijk ook swatches van andere ICONails kleuren. 

CATRICE Name It Nail Stickers review | € 2,99

Met nagelstickers kun je in een handomdraai een leuke nail art creëren. Dit stickervel bevat letters, cijfers en grafische elementen. De stickers hebben een gouden glans die perfect matchen met de kleuren die ik je hierboven liet zien. Voor het aanbrengen kun je het beste een pincet gebruiken om ze van het velletje te verwijderen en op de nagel aan te brengen. Seal ze daarna met een top coat, zodat je langer van je nail art kunt genieten.

catrice name it nail stickers review

Persoonlijk zou ik niet zo snel letters of cijfers op mijn nagels aanbrengen, maar wel de andere leuke icoontjes, zoals het hartje en bloemetje. Ik denk dat bijvoorbeeld tieners letters en cijfers veel sneller op hun nagels zullen plakken. Zoals de eerste letter van hun liefje? Ik heb ze wel voor je getest en de stickers blijven goed plakken. Zeker in combinatie met een top coat geniet je net zo lang van je nail art als van je manicure zelf.

Je shopt CATRICE bij Kruidvat en Boozyshop. Lees ook andere CATRICE reviews.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 27 augustus 2022 - 10:32

Pfff. ik moet er ook nog niet aan denken, winter! Maar je merkt nu al wel dat het bijvoorbeeld in de ochtend net wat langer duurt voordat het helemaal licht wordt. Mooie kleuren, echt herfstig al!

Reply

Plaats een reactie