CATRICE More Than Glow Highlighter review

door Daphne - verdraaid mooi

De herfstzon laat zich helaas niet meer zo vaak en fel zien als in de lente en zomer. Daarom moet een highlighter van zichzelf al een prachtige glow hebben. CATRICE komt met een highlighter in drie tinten, waarbij een perfecte glow gegarandeerd zou zijn. Dat test ik! Daarom lees je hier de CATRICE More Than Glow Highlighter review in de kleur 010 Ultimate Platinum Glaze.

De zijden textuur van de geperste poeder highlighter is volgens CATRICE ultra zacht met intense, metallic-glinsterende effecten. Het blendt zacht in het gezicht en laat elke huidtype ultiem stralen. De verpakking is van plastic met een kliksluiting en ziet er vrij clean en simpel uit. Alleen het design in de poeder maakt de highlighter extra bijzonder door de prachtige bloesems.

catrice more than glow highlighter review-2

Op de afbeelding hieronder zie je een harde en geblende swatch. Ik heb de lichtste kleur en dat is een prachtige parelachtige kleur met een neutrale ondertoon. Je kunt ook kiezen voor 020 Supreme Rose Team die een roze ondertoon heeft en 030 Beyond Golden Glow die een champagne, gele ondertoon heeft.

catrice more than glow highlighter swatch 010 ultimate platinum glaze review-1

Look & review CATRICE More Than Glow Highlighter

Ik bracht de highlighter aan op de jukbeenderen.

catrice more than glow highlighter swatch 010 ultimate platinum glaze review

De glow van de foto is niets in vergelijking met de glow die je in het echt ziet. De highlighter is echt oogverblindend en je hebt geen felle zon nodig om die glow te zien. Wel lijkt de highlighter iets op de huid te liggen. Ik denk zelf dat dit komt door de metallic-glinsterende effecten waar CATRICE het over heeft. Glinsterende effecten hebben namelijk meer de neiging om op de huid te liggen. Dat wil niet zeggen dat ik niet enthousiast ben over het effect, want die glow is prachtig.

De CATRICE More Than Glow Highlighter is verkrijgbaar bij Kruidvat en Boozyshop voor € 3,99. Dit product is vegan.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 20 oktober 2020 - 15:29

Ik vind hem in de verpakking al mooi, maar eenmaal op de huid is hij inderdaad helemaal prachtig!

Reply
Tessa 20 oktober 2020 - 18:55

Wat een mooie print in de poeder

Reply
Deb 20 oktober 2020 - 20:59

De print in het poeder maakt de simpele verpakking net iets spannender vind ik. Vind het een hele mooie highlighter voor weinig. Het is dat ik nog een hele berg highlighters heb liggen, anders zou ik deze zeker halen.

Reply
Natascha 23 oktober 2020 - 09:12

Ik vind hem echt super mooi! Denk dat ik deze meeneem als ik hem zie liggen 😉

Reply

Plaats een reactie