CATRICE Matt Pro Ink lipstick | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
catrice matt pro ink non transfer liquid lipstick-2

Een spannende lipstick is onmisbaar voor een geweldige look. Voor veel lipstick lovers is het belangrijk dat de lipstick elke situatie aan kan. Van maaltijden tot tedere kussen en tot het snuiten van je neus.

De nieuwe CATRICE Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick is de perfecte partner voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden. Met de niet afgevende formule maakt de lipstick een statement en is daarom een absolute must-have in elke lipstick collectie.

catrice matt pro ink non transfer liquid lipstick

Deze liquid lipstick blijft tot wel twaalf uur op de lippen zitten. De formule bevat moringa boter en is daarom de ideale partner voor een lange dag. De vloeibare textuur voelt fijn licht aan op de lippen, droogt snel en laat een gladde, matte finish achter. De niet afgevende vloeibare lipstick is verkrijgbaar in tien kleuren: van nude tinten tot felle lente- en zomerkleuren en klassieke rode nuances.

De CATRICE Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick kost € 4,99 per stuk en is vanaf begin maart verkrijgbaar bij drogisterijen met een CATRICE schap.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

2 reacties

Tessa 10 februari 2020 - 15:42

Wat een mooie kleuren!

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl 21 april 2020 - 08:02

Ik vond deze iets minder haha. Ze blijven niet mega lang zitten, wat ik wel echt had gehoopt. 🙂

Liefs
x

Reply

Plaats een reactie