CATRICE Magic Shaper Face Cream Palette review

door Daphne - verdraaid mooi
CATRICE Magic Shaper Face Cream Palette swatch review

Na de gigantische run op de CATRICE Melted Sun Cream Bronzer afgelopen najaar komt het merk opnieuw met een creamy gezichtsproduct. Dit keer een veelzijdig palette met twee blushes, twee bronzers en twee highlighters. Scroll verder voor de CATRICE Magic Shaper Face Cream Palette review, waarin ik je ook in een video laat zien hoe makkelijk de tinten blenden op de huid. Ik zal maar alvast gaan rennen tijdens het lezen van de review, want dit palette wil je!

CATRICE Magic Shaper Face Cream Palette review

Dit palette bevat zes verschillende creamy tinten met bronzers, blushes en highlighters. De formule breng je gemakkelijk aan op de huid, blendt en smelt mooi in de huid en kun je eenvoudig naar wens opbouwen. Dankzij het compacte, lichte formaat is het ideaal om mee te nemen op reis.

Je kunt de textuur aanbrengen met een kwast of je vingers. De blush en bronzer bracht ik zelf aan met een platte buffer kwast en de highlighter met mijn vingers. Beide opties werken prima. De formule is vrij van parfum en gluten. Daarnaast zijn er geen parabenen en microplasticdeeltjes toegevoegd en is het cruelty free en vegan.

@verdraaidmooi Ren naar de Kruidvat voor het CATRICE Magic Shaper Face Cream Palette! Een palette met twee blushes, twee bronzers en twee highlighters die intens goed gepigmenteerd zijn, goed op te bouwen zijn en met het grootste gemak in de huid blenden, waardoor ze mooi in elkaar samensmelten. Daarbij weegt het palette echt niks, waardoor het ook een topper is voor op reis komende zomer! Na de gigantische run op de CATRICE Melted Sun Cream Bronzer afgelopen najaar, zou ik nu ook maar snel zijn! #catrice #catricemagicshaper #catricemagicshaperfacecream #catricemagicshaperfacecreampalette #viralmakeup #makeuptok #magicshaper #creamproducts @Catrice Cosmetics @HappyLife PR ♬ Loving Me – Janine

Bekijk bovenstaande TikTok video als je benieuwd bent naar de swatches en hoe onwijs makkelijk de tinten werken.

Ik vind dit echt een musthave palette als je net als ik helemaal weg bent van die creamy texturen. Het blendt zo onwijs makkelijk én snel! Daarbij blenden de kleuren heel mooi in elkaar over, waardoor je een prachtig, natuurlijk effect krijgt. Hierdoor is het palette ook perfect voor komende zomer als je zo’n natuurlijke no-make-up make-up look wilt creëren. Zes tinten voor net iets meer dan zes euro?! Zoals ik in de inleiding al zei: rennen!

CATRICE Magic Shaper Face Cream Palette swatch look review

Shop de CATRICE Magic Shaper Face Cream Palette bij onder meer Kruidvat en Boozyshop voor € 6,69. Lees ook de andere CATRICE reviews.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Tanja 21 februari 2024 - 07:47

Mooi palette met mooie kleuren. En dat voor die prijs….😍

Reply

Plaats een reactie