CATRICE Luminice Highlight & Blush palette review

door Daphne - verdraaid mooi
catrice-luminice-010-rose-vibes-only-highlight-blush-palette-review-2

Ik ben dol op highlighters en blushes, omdat die items echt verschil kunnen maken in je look. Daarom kon ik dit palette echt niet laten liggen! Je leest hier de CATRICE Luminice Highlight & Blush palette review met daarin maar liefst twee highlighters en een prachtig, glanzende blush.

catrice-luminice-010-rose-vibes-only-highlight-blush-palette-review-3

Het CATRICE Luminice palette is verkrijgbaar in twee tinten. Ik laat je de tint Highlight & Blush 010 Rose Vibes Only zien. De buitenzijde ziet er al prachtig uit en heeft een prachtige, donkere marmerlook. Dat straalt voor mij al luxe uit en gebruik ik graag als onder- of achtergrond bij mijn productfoto’s. Een luxe uitstraling, wil niet zeggen dat het ook zo weegt (luxe paletten wegen namelijk vaak wat zwaarder). Het palette is namelijk van glanzend karton, sluit met een magneet en weegt echt niks. Ideaal om mee te nemen op reis dus!
catrice-luminice-010-rose-vibes-only-highlight-blush-palette-review-3

De luxe look loopt verder aan de binnenzijde en daar vind je ook gelijk een spiegeltje. In het palette vind je twee highlighters en een glanzende blush. De andere versie van het Luminice palette heeft juist twee highlighters en een bronzer. Je kunt dus zelf kiezen waar je het liefst voor gaat, maar een glow krijg je bij allebei de paletten.

Swatch

catrice-luminice-010-rose-vibes-only-highlight-blush-palette-swatch-review

V.l.n.r.: Highlighter 1, Highlighter 2, Highlighter Blush

Je ziet steeds eerst een harde swatch van de tinten en daarna de geblende swatch. Ze swatchen alle drie heel gemakkelijk, voelen erg romig aan en geven een geweldige glans. Voor mijn huid matcht de lichtste glans het beste denk ik.

Look & review CATRICE Luminice Highlight & Blush palette

Op de foto hieronder heb ik highlighter 1 aangebracht op mijn jukbeenderen en de highlighter blush op de appeltjes van mijn wangen en geblend naar de haargrens toe.

catrice-luminice-010-rose-vibes-only-highlight-blush-palette-review-look

De foto’s doen de highlighter tekort, want in het echt knalt het nog meer. Het resultaat is prachtig. De highlighter heeft een hele mooie glow. Het heeft geen grove glitters, waardoor het er natuurlijk uit ziet. Ook de blush heeft een prachtige, warme glans en het geeft een natuurlijke blos op de wangen. De structuur van de highlighter en blush zijn gelijk, waardoor ze ook nog eens heel mooi in elkaar overlopen en het natuurlijke effect extra benadrukt wordt. De middelste highlighter is voor mij net wat te donker om mijn jukbeenderen te highlighten, maar ik vind het een prachtige kleur om over een bronzer aan te brengen als glanzende toplaag.

Dit product is niet getest op dieren en vrij van parfum, olie en alcohol.

Het Luminice Highlight & Blush palette is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 6,99.

catrice-luminice-010-rose-vibes-only-highlight-blush-palette-review-1

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

Riek Muijen 13 oktober 2019 - 14:08

Dat ziet er wel erg mooi uit. wil dat ook weer kunnen me zelf op maken.

Reply
Babs 13 oktober 2019 - 16:13

Wat staat dat goed bij jou zeg! Inderdaad, ze zijn wat romig, voor mij ideaal om mee te werken!

Reply
Tessa 13 oktober 2019 - 19:41

ze staan je prachtig. echt een fiin palette

Reply
Natascha - Beautyopinie 13 oktober 2019 - 19:55

Oehlala, deze zijn echt super mooi! Must haves als je het mij vraagt 🙂

Reply

Plaats een reactie