CATRICE loves PETA | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
catrice-peta-charity-lipstick-edition

Niet alleen jezelf belonen wanneer je aan het shoppen bent voor cosmetica, maar tegelijkertijd een goede daad verrichten voor het welzijn van dieren? Met de nieuwe limited edition lijn van CATRICE kan het! Het merk lanceert namelijk CATRICE loves PETA, in samenwerking met dierenrechtenorganisatie PETA. Lees hier de sneak peek en meer informatie.

Met deze samenwerking willen CATRICE en PETA ervoor zorgen dat cosmetica niet wordt geproduceerd ten koste van dieren. De limited edition laat ons er goed uitzien, zonder het gebruik van dierlijke producten. De lipsticks zijn namelijk 100% vegan en, ondanks hun intensieve kleur, bevatten ze geen karmijn: pigmenten verkregen van schaaldieren. Natuurlijk is de Charity Edition, net zoals alle CATRICE producten, niet getest op dieren! Daarnaast profiteert PETA tien procent van de netto-opbrengst van de verkoop van de lipstick. Dat de twee partners erg close zijn en dezelfde waarden hanteren, wordt ook duidelijk gemaakt door het feit dat CATRICE al vele jaren gecertificeerd is door PETA.

catrice-peta-charity-lipstick-edition-plumping-lip-colour

Plumping Lip Colour – € 4,99
De CATRICE Plumping Lip Colour heeft een gel textuur dat een plumping effect creëert. Daarnaast voorziet het de lippen van een fijne glans die heerlijk fijn aanvoelt. De formule bevat ook hydraterende hyaluronzuur voor een intensieve verzorging. Ze zijn verkrijgbaar in vier draagbare nude en rosé tinten en verzekeren je van een fijne glans en volle lippen.

catrice-peta-charity-lipstick-edition-matt-lip-colour

Matt Lip Colour – € 4,99
De Matt Lip Colour Lipsticks voorzien een matte finish in zes bes-, rozenhout-, en rode tinten. De romige textuur streelt zachtjes de delicate huid van de lippen en de maximale dekking verzekert een betrouwbare en langdurige kleurervaring. Alle zes de lipsticks hebben een matte finish voor een perfecte look.

De CATRICE loves PETA limited edition is exclusief verkrijgbaar vanaf midden maart tot en met eind april bij Kruidvat.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

1 reactie

Tessa 2 januari 2020 - 18:02

wat een mooie collectie, zowel de producten als de gedachte

Reply

Plaats een reactie