CATRICE Limited Edition Lash! Boom! Bang! – Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi

Een make-up look is niet af zonder prachtige wimpers. Je kunt je wimpers aanzetten met mascara, maar je kunt ook gebruik maken van kunstwimpers. CATRICE lanceert de limited edition ‘Lash! Boom! Bang!’ met vijf verschillende sets kunstwimpers.

De nieuwste wimpers van CATRICE zijn er van fijn en natuurlijk tot volumineus en extravagant. Daarbij zijn ze ook nog eens dierproefvrij en vegan. De false lashes kosten € 3,99 per set.

catrice-lash-boom-bang-limited-edition

Naast de sets wimpers, bevat deze limited edition ook een passende wimperlijm en wimperkruller. Met de Lash Glue bevestig je de kunstwimpers. Dit kan nauwkeurig met een fijne borstelapplicator langs de wimperlijn worden aangebracht. Het droogt snel en kleurloos. De prijs van de Lash Glue is € 2,99. De Lash Curler heeft zachte silicone pads en een ergonomisch design die het gemakkelijker maakt om een perfect gekruld resultaat te bereiken. De prijs van de Lash Curler is € 3,99.

De nieuwe CATRICE Limited Edition Lash! Boom! Bang! is verkrijgbaar bij Kruidvat van eind februari tot en met maart 2019.

Heb jij de sneak peek al gezien van de lente- en zomercollectie van CATRICE?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

1 reactie

Evelien 15 januari 2019 - 20:23

Ik vind het echt mooie verpakking, ik ben een sucker voor holo! Qua nepwimpers ben ik niet zo’n held, maar misschien moet ik het toch maar eens proberen weer. Ze zien er mooi uit en wellicht dat het aanbrengen nu een stuk makkelijker gaat dan voorheen!

Reply

Plaats een reactie