CATRICE Instant Awake Concealer review

door Daphne - verdraaid mooi
catrice-instant-awake-concealer-review-2

Zonder concealer kan ik nog zo mijn best doen op een ooglook, maar nemen mijn donkere kringen alsnog de overhand van de gehele look. Daarom verslind ik heel wat concealers voor een frisse en egale blik. Of de nieuwste concealer van CATRICE bestand is tegen mijn extreem donkere kringen ga ik testen. Daarom lees je hier de CATRICE Instant Awake Concealer review.

catrice-instant-awake-concealer-review-1

De concealer is verkrijgbaar in vijf tinten, waarvan ik tint 005 Neutral Light opgestuurd heb gekregen. Je brengt de concealer aan door middel van de zachte sponsapplicator. Doordat het een fijn puntje heeft, kun je makkelijk tot in de binnenste ooghoeken komen.

catrice-instant-awake-concealer-swatch-005-neutral-light-review

Het product verschijnt uit de spons als je aan de achterkant van de verpakking draait. Het enige nadeel is dat je niet kunt zien hoeveel product er nog in de verpakking zit.

catrice-instant-awake-concealer-swatch-005-neutral-light-review-1

De kleur lijkt perfect voor mij te zijn als ik de swatch bekijk. 005 Neutral Light is namelijk een lichte tint met een neutrale tot gele ondertoon. Het heeft een lichte textuur met een frisse neutrale geur en blend makkelijk.

Look & review CATRICE Instant Awake Concealer

Volgens CATRICE geeft de concealer een medium dekking met een licht, opbouwbare textuur. Het resultaat zou een frisse, wakkere look zijn met een gladde en natuurlijk matte finish. Daarnaast hydrateren de hoogwaardige, verzorgende ingrediënten de huid, hebben een anti-rimpeleffect en verminderen zichtbaar fijne lijntjes.

De concealer kun je natuurlijk op alle gewenste zones van de huid aanbrengen, maar voor mij is het belangrijk als een concealer mijn donkere kringen goed kan bedekken. Daarom heb ik daar een voor- en na-foto van gemaakt.

catrice-instant-awake-concealer-swatch-005-neutral-light-review-2 catrice-instant-awake-concealer-swatch-005-neutral-light-review-3

Zoals je kunt zien op de foto’s geeft de CATRICE concealer een mooie, egale dekking, die inderdaad medium te noemen is. Ik heb de concealer wat opgebouwd, maar ik kon het niet opbouwen tot een full-coverage dekking. Daarom schijnt de donkere kring nog wat door. Buitenom dat is het een hele fijne concealer, die ik ook graag op andere zones van mijn huid gebruik. Rond mijn neus heb ik wat roodheden, die goed gecamoufleerd worden. Daarbij voelt de concealer overal waar ik het gebruik (dus ook rondom mijn ogen) heel hydraterend aan en trekt het niet in de lijntjes. Kortom: rondom mijn ogen geeft het voor mij niet genoeg dekking, maar het doet wel alles wat het belooft. Daarom vind ik het zeker een aanrader!

catrice-instant-awake-concealer-review

De CATRICE Instant Awake Concealer is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen met een CATRICE schap en kost € 4,99.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 27 januari 2020 - 08:01

Goed om te lezen dat hij hydraterend werkt. Ik heb zelf al best wat lijntjes rond de ogen en een te droge concealer benadrukt die lijntjes alleen maar. Maar toch zoek ik zelf ook iets met meer dekking.

Reply
Tessa 27 januari 2020 - 13:00

ik vind deze ook erg fijn

Reply

Plaats een reactie