CATRICE ICONails Gel Lacquer review

door Daphne - verdraaid mooi
iconails-gel-lacquer-review

De CATRICE ICONails Gel Lacquer zou je al kunnen kennen, want het is al in tal van kleuren verkrijgbaar. Deze lente kwam het merk met nieuwe tinten to find your perfect red. Rood is een enorm tijdloze kleur en daarom wordt de collectie uitgebreid met extra roodtinten, passend voor elke huidtint. Ik laat je hier in de CATRICE ICONails Gel Lacquer review de tint 95 You Keep Me Brave zien.

iconails-gel-lacquer-review-1

De nagellak zit in het herkenbare potje met een ‘nep’ dekseltje en daadwerkelijk de kleine draaidop om bij de nagellak te komen.

iconails-gel-lacquer-review-2

Ik ben enorm dol op het kwastje van deze nagellakjes doordat het breed is én wat ovaal loopt aan de bovenkant. Zo kom je gemakkelijk dicht bij je nagelriemen en kun je snel en streeploos je nagels lakken.

De formule verzekert je volgens CATRICE van een maximale houdbaarheid en een hoogglans finish door gebruik van de GLOSS SEAL’RTM technologie. De nagellak zou tot wel zeven dagen blijven zitten, zonder topcoat! Daarnaast is de formule verrijkt met açai olie, dat bekend staat vanwege zijn voedend, vochtinbrengend en herstellend effect en zorgt voor een hoogglans finish.

Swatch en review CATRICE ICONails Gel Lacquer

iconails-gel-lacquer-review-swatch

Hierboven zie de swatch van de tint 95. Op de foto lijkt de kleur wat fletser dan dat het daadwerkelijk is. Mijn camera kon de intensiteit niet aan. 😉

Ik heb al meerdere tinten uit deze lijn en het blijft een ware budget favoriet! De nagellak kan goed tegen een stootje. Dat merk ik zelf het beste als mijn nagellak na een paar wasbeurten van mijn haar nog steeds in tact is. Daarbij is de glans prachtig en de dekking goed. Bij twee laagjes heb je een volledig egale dekking. Daarbij kun je je nagels snel lakken door het enorm handige borsteltje.

De CATRICE ICONails Gel Laquer is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen met een CATRICE schap, zoals Kruidvat en kost € 2,99.
#diversityinbeauty

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

Deb 14 augustus 2020 - 09:01

Wat een mooi kleurtje is dit. Ik vind die verborgen dop wel iets luxe hebben, hebben de lakken van Lancôme bij voorbeeld ook. Blijft ie ook zo lang zitten als ie belooft? 7 dagen is best lang.

Reply
Tessa 14 augustus 2020 - 10:23

Deze kleur past perfect bij een jurk die ik heb

Reply
gea 15 augustus 2020 - 11:16

Mooie kleur! Geeft deze nagellak ook een echte gel effect?

Reply
bychristiana 16 augustus 2020 - 10:11

Ik vind de wat bredere kwastjes van nagellak ook altijd heel prettig werken, deze kleur is dan alleen niet helemaal aan mij besteedt;-) Ik ga dan toch liever voor rood of roze.

Reply
Nicky 22 augustus 2020 - 07:52

Ik heb gisteren nog getwijfeld om dit kleurtje te bestellen, maar uiteindelijk toch maar niet gedaan omdat ik het toch wel te Orange vind. Ik ben inmiddels ook wel fan van de catrice iconails gel lacquers aan het worden.

Reply

Plaats een reactie