CATRICE Holiday Skin Luminous Bronzer review

door Daphne - verdraaid mooi
catrice holiday skin luminous bronzer review

Afgelopen zomer heb ik op, heel wat liters zelfbruiners na, geen holiday skin gehad en dat ga je met dit weer ook zeker nog niet krijgen. Toch ga ik een zomerse touch creëren met de nieuwste CATRICE bronzer. Dit is volgens mij de lichtste bronzer die ik ooit gehad heb en daarom heel subtiel voor de deze tijd van het jaar. Ik laat je het resultaat zien met swatches in de CATRICE Holiday Skin Luminous Bronzer review.

catrice holiday skin luminous bronzer review

De bronzer is een zijdezachte, waterproof poeder dat zorgt voor een milde bruining met een subtiele zomerse glow. Doordat het zo’n subtiele tint is, kun je het volgens het merk ook aanbrengen op je hals, schouders, armen en benen voor een zomerse glow. Dat vind ik dan net te omslachtig en daar zou ik dan eerder een echte zelfbruiner gebruiken.

catrice holiday skin luminous bronzer swatch 010 summer in the city review

De waterproof bronzer is verkrijgbaar in twee tinten, waarvan ik je tint 010 Summer In The City laat zien. Het is verrijkt met macadamia-olie dat de huid voedt. Die swatch laat al duidelijk zien hoe licht de tint is. Echt perfect voor mijn bleke winterhuid.

Look & review CATRICE Holiday Skin Luminous Bronzer

Ik bracht de bronzer subtiel aan op mijn voorhoofd bij de haargrens en  bij de kaaklijn. Onder de jukbeenderen zette ik de poeder wat meer aan en bouwde ik de tint op.

catrice holiday skin luminous bronzer swatch 010 summer in the city look review

Deze bronzer is nu al mijn nieuwe favoriet. Door de lichte tint is hij subtiel voor mijn winterhuid. Toch kun je de poeder goed opbouwen wanneer de bronzer wat meer op mag vallen, zoals je kunt zien onder de kaaklijn. Verder blendt hij mooi uit, vlekt hij niet en mengt de poeder mooi met mijn blush en highlighter (die ik op de foto niet op heb). De glow waar CATRICE het over heeft, is onwijs subtiel. Het is nét geen matte poeder meer, waardoor hij nog natuurlijker oogt op de huid.

De CATRICE Holiday Skin Luminous Bronzer shop je bij Kruidvat en Boozyshop voor € 3,99. Het is cruelty free en vegan.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 5 april 2022 - 15:08

Ik vind het resultaat erg mooi, heel natuurlijk!

Reply

Plaats een reactie