CATRICE Hemp & Mint Glow Lip Balm review

door Daphne - verdraaid mooi

Nadat zusje essence met een colour changing lipstick kwam, heeft nu ook CATRICE een variant uitgebracht dat de lippen laat kleuren. Je leest hier de CATRICE Hemp & Mint Glow Lip Balm review.

catrice-hemp-mint-glow-lip-balm-review-3

Deze lippenbalsem ziet er groen uit, maar intensiveert de roze kleur van de lippen juist. Hoe roze de kleur van jouw lippen worden, is afhankelijk van de pH-waarde van je lippen. Daarom wordt het dus echt een persoonlijke tint!

catrice-hemp-mint-glow-lip-balm-review-1

Naast dat het de lippen een roze kleur geeft, laat het er ook voller uit zien en zorgt het daarom voor een tintelende sensatie op de lippen. De muntsmaak voorziet de lippen van een fijn en fris gevoel. Daarnaast worden ze tegelijkertijd verzorgt door de toegevoegde hennepolie.

catrice-hemp-mint-glow-lip-balm-review-4

De swatch op mijn arm laat al een kleine roze gloed zien, maar dat is minimaal. Gelukkig ziet het er in ieder geval niet groen uit!

Look & review CATRICE Hemp & Mint Glow Lip Balm

Om het effect van de lip balm te kunnen laten zien, vind je hieronder twee foto’s. Op de eerste foto draag ik geen product en op de tweede foto heb ik de lip balm aangebracht.

catrice-hemp-mint-glow-lip-balm-swatch-review catrice-hemp-mint-glow-lip-balm-swatch-review-1

De lip balm zorgt voor een mooie en natuurlijke roze kleur. Het is subtiel en past daarom bij iedere look en elke gelegenheid. Alleen ik vind niet dat het mijn lippen er voller uit laat zien. Ook tintelen mijn lippen niet nadat ik het aangebracht heb. Dat vind ik trouwens geen minpunt, want ik vind het fijn als ik juist niks voel op mijn lippen. Wel heeft het inderdaad een frisse muntsmaak. Ik vind het een fijne lippenbalsem die net wat extra’s voor je lippen doet.

catrice-hemp-mint-glow-lip-balm-swatch-review-2

De CATRICE Hemp & Mint Glow Lip Balm is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen met een CATRICE schap en kost € 4,99.

Draag jij vaak een lippenbalsem?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

bychristiana 8 april 2020 - 07:41

Ik vind het resultaat op de lippen ook mooi hoor! Heel subtiel, maar wel net iets extra’s! Ik heb eigenlijk ook nog nooit een product ontdekt die mijn lippen er echt voller uit laat zien. Gelukkig ben ik tevreden met mijn lippen zoals ze zijn haha;-)

Reply
Tessa 8 april 2020 - 16:05

Mooi subtiel, bij mij word deze een stuk feller

Reply
Deb 8 april 2020 - 17:59

Hennep is hot! Je ziet het momenteel echt in heel veel beauty producten. Wat deze lippenbalsem betreft: klinkt fijn en ook leuk dat ie groen is en je lippen roze kleurt afhankelijk van je PH-waarde 😊.

Reply
Rachel Kromdijk 9 april 2020 - 13:19

wauw ziet er goed uit hoor en wat een tof uiterlijk heeft die zeg!

Reply
Natascha - Beautyopinie 13 april 2020 - 18:47

Wat grappig, bij mij is deze dus een behoorlijk stuk donkerder. Ik gebruik ‘m vaak 🙂

Reply

Plaats een reactie