CATRICE Glitterholic limited edition | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
catrice-glitterholic-trend-edition

December en januari zijn weer dé maanden om te stralen. Qua make-up kun je natuurlijk nooit genoeg stralen en teveel glitters gebruiken. Daarom komt CATRICE met de Glitterholic limited edition collectie. Hierin zitten verschillende producten voor een schitterende look.

catrice-glitterholic-glitter-lips

Glitter lips – € 4,99
Met deze lipstick is je nieuwjaarskus de glinsterende highlight van de avond. Drie intense kleuren creëren een blikvangende lipmake-up met een glitterende finish. Dankzij de romige textuur voelen de Glitter Lips bijzonder fijn aan op de gevoelige lippen.

catrice-glitterholic-eyeshadow-palette

Eyeshadow palette – € 6,99
Twee hoog gepigmenteerde oogschaduwpaletten, elk met negen harmonische kleuren, voorzien elk feestje van een perfect wow-moment. De poederoogschaduws hebben finishes variërend van mat, metallic, zacht glinsterend tot intens glitterend. Ze kunnen óf gebruikt worden om intense effecten te creëren óf om delicate highlights te zetten. De geïntegreerde spiegel laat je direct je oogmake-up bewonderen of kan gebruikt worden voor het onderweg opfrissen van je make-up.

catrice-glitterholic-highlighter-trio

Highlighter Trio – € 9,89
De zijden textuur van de drie diamantvormige poederhighlighters laten je accenten zetten op individuele gedeeltes van het gezicht of zorgen voor een delicate all-over glow. Het perfecte trio in één palette om gedag te zeggen tegen het oude jaar op een schitterende manier!

De CATRICE Glitterholic Limited Edition is verkrijgbaar van begin december 2019 tot en met begin februari 2020.

Ga jij voor een glitter look?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube?

3 reacties

Tessa 14 oktober 2019 - 17:02

Echt een feestelijke collectie is dit weer

Reply
Lara 14 oktober 2019 - 18:35

De oogschaduwpaletten geven me echt Huda Beauty-vibes!

Reply
Amelie van Writings by Amelie 15 oktober 2019 - 15:30

Ik ben niet meteen voor de vele glitters, hoewel het bij het einde van het jaar past. Ik vind de oogschaduwpalletes geweldig.

Reply

Plaats een reactie